2777
2789
عنوان

خانما میشه بیایین

72 بازدید | 8 پست

خانما بین 4 تا سیکل پری من اولی و دومی 24 روز دومی و سومی 26 روز و سومی و چهارمی 27 روز فاصله هست میخواستم بپرسم به نظرتون به دکتر مراجعه کنم یا مهم نیس؟ یه مدته که 2 روز قبل پری یکم لک دارم و بعدش پری شروع میشه میخوام بدونم این مسئله مهمیه یا نه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جلوانداختن نشونه کیسته منم تودختریم اونجور بودم پ کیست داشتم ولی انقدم چیزی نیس برای اطمینان ی سونو بد ه.من ک خودم بادست زدن کیستامو میفهمم و میرم سونو

سرسری ردشو و زندگی کن دقت دق ات میدهد
نه من که یک هفته عقب میندازم میبینی سه روز جلو انداختم من که به دکتر مراجعه نکردم نمیدونم

میخوام بدونم مهمه یا نه براش دکتر برم یا نیاز نیس اولا قبل پری لک نداشتم ولی یه مدته دوروز قبل پری لک دارم البته اینم بگم یه بار قرص اورژانسی خوردم چن وقته عقدم دخترم هستم رابطه کامل نداشتم تاحالا

مشکلی نیست ولی خواهشا عقدی حواست باشه ها منم دوران عقد نزدیکی داشتم ولی به خیر گذشت

من نزدیکی کامل نداشتم تاحالا دخترم هنوز ولی یه بار ترسیدم چون میگن تو دخختری هم ممکنه باردار شی براهمین قرص اورژانسی خوردم