2777
2789
عنوان

چقد دلم گرفت از این کار شوهرم💔💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 862 بازدید | 64 پست

وا .دختره و خواستگار. شوهرت بچه اس.من دوران دوستی با شوهرم دوستش بهم شمارع داد .الان دوتا بچه داریم گاهی میرم محل کار شوهرم میبینمش احوال پرسی هم داریم اما خدا میدونه شوهرم اصلا گارد نمیگیره.

اگر صدبار میمردم بازم.تورو میدیدم عاشق میشدم.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان ناراحته بزار آروم بشه بعد باهاش بحرف بگو من تورو دوس داشتم که باهات ازدواج کردم و دلیلی نداره ب ...

میگ  میخاست بره تورو دید نرفت  .منظورش چیه .از من جواب سوال میکرد یطوری حرف میزد انگاری نثلا ما درتماسیم. بخدا نه شکاکه نه بد دل امشب ولی خیلی بد بهم کوبوند حرفاشو

خداجون مراقب نی نی تو دلم باش به خودت میسپارمش😍😍

گلم‌شاید خیلی زیاد حسودیش شده احتمال زیاد فردا میاد از دلت در میاره اگه امد نازتو بکشه اول گریه کن بگو من توقع نداشتم این طور کنی حالا اگه من معشوقه قبلی تو را دیده بودم دوست داشتی این کارو کنم یه کم ناز کن بعد ازش قول بگیر و بهش بگو من دیگه مال تو هستم و فقط مرگ میتونه از هم جدامون کنه از این مدل حرفا 

همه چی درست میشه 
عزیزم این کارشو بزار به حساب دوست داشتن زیادش معلومه خیلی دوست داره که اینقدر حالش بد شده

وای توروحدا این روانی بازیا چه ربطی به دوست داشتن داره این آزار و اذیت هارو به دوست داشتن ربط ندیم چرا ما باید اینقدر حسود باشیم کلکسیون از رفتار های ناشایستیم

بنظرم اصلا حرف بی اعتمادی نیست .یه کم اون ماجراهای خواستگار سمج یادش اومده و غیرتی شده و یه کم حسودی اش کرده و خلاصه که جوشش درونش رو روی شما خالی کرده ...اصصلا محل نده کشش بدی میگه آره تو فلانی و بهمانی و داشتی نگاش میکردی😛😛😛بذار فردا آروم میشه .دو بار بهش قورمه سبزی بدی حال خوبش برمیگرده 🙌ناراحت نکن خودت رو 

عزیزم این کارشو بزار به حساب دوست داشتن زیادش معلومه خیلی دوست داره که اینقدر حالش بد شده

چه ربطی به دوست داشتن داره.حالا شوهرای ما خ استگارای مارو میبینن هیجی نمیگن یعنی دوستمون ندارن.

اگر صدبار میمردم بازم.تورو میدیدم عاشق میشدم.....

عزیزم فکر کنم از بس دوست داره و نگران از دست دادنت هستش که اینجوری رفتار کرده شما قهر نکن ولی بقول خودت سرسنگین باش نگرانم نباش وقتی خطایی نکردی خودش پشیمون میشه بهش زمان بده 

آنا.......چیخاتمارام محبتین یادیمنان                                             لای لای سَسون قولاقیمدا ساخلارام......
وا .دختره و خواستگار. شوهرت بچه اس.من دوران دوستی با شوهرم دوستش بهم شمارع داد .الان دوتا بچه داریم ...

چقدد با فرهنگ شوهرت خوش به حالت با این شوهر روشنفکرت دمش گرم😍😍😍قدرشو بدون

گلم‌شاید خیلی زیاد حسودیش شده احتمال زیاد فردا میاد از دلت در میاره اگه امد نازتو بکشه اول گریه کن ب ...

اره میاد اما من  نمیتونم کارشو رفتارشو ببخشم بخدا الان هنوز دارم گریه میکنم .اخه کلی حرف دیگ هم گفت ک جاش نیست اینجا بگم . اون شخص هم زن گرفته .بعد شوهرم میگ من حتی شنیدم  از زنش راضی نیست پشیمونه .تو روم اینو میگ  .یطوری ازم جواب میخاد انگار من علت نارضایتی اونم

خداجون مراقب نی نی تو دلم باش به خودت میسپارمش😍😍