2777
2789

ببخشید با ناراحتی تایپ کردم الان میزارم جاییشومتوجه نشدین بگین تاتوضیح بدم 

خداجون مراقب نی نی تو دلم باش به خودت میسپارمش😍😍

خیلی حالم گرفتست بچه ها انقد به بدشانسی خودم گریه کردم امشب ک دیگ حال ندارم شب بیرون بودیم بعد یمدت بی پولیوبیکاری گفتم بریم دوری بزنیم دلمون باز شه  کلی خوشگذشت  رفتیم جایی شام بخوریم ک شانس بد من همسرم خاستگار چندسال پیش منو دیدو حالش از این رو به اون رو شد منم ک حالم بسته به حال همسرم خیلی بد شدم حسابی حالم گرفته شد این گذشت تاااومدیم خونه مثل بمب منفجر شد چشاش قرمز شد انگاری میخاد گریه کنه چون اون شخص خاستگار سمجوبد پیله ای بودو همه اکثرن میدونستن همسرمم خبرداشت اما خب قضیه ۳سال پیش   حالا امشب همه چی انگاری تو دلش مونده باشه کلی حرف بارم کرد😔 انگار من جرمی جنایتی کردم بخداوندی خدا من اصلا یادم نبود اونو و یادمم نمیاد نمیدونم چرا بادیدنش انقد دااغون شد اول ک گفت نمیخام ببینمت برو تو اتاق .با کلی حرف دیگ ک بگم طولانیه و شما هم متوجه نمیشین.شمابودین چیکارمیکردین من جی بگم بهش  الانم بعد کلی فکروخیال کردن خابید من موندمو کلی ناراحتی واسه کار نکردم .از فردا میخام باهاش سنگین باشم یطورایی دلمو شکست فهمیدم یک درصد هم بهم اطمینان نداره

خداجون مراقب نی نی تو دلم باش به خودت میسپارمش😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به روانشناس احتیاج داره 

وسواس فکری داره یا شاید افکار پارانوییدی 

به هرحال گذشته نباید توی حال و آینده دخیل باشه حتی اگه دوس پسر سابقتم بود حق نداشت ناراحت بشه چون مهم زندگی بعد از تعهده

«بردگی»یعنی‌اینکه:یک‌ شخص دیگر‌ تصمیم بگیرد،تو چقدر و‌ چه اندازه آزاد باشی...برتراند راسل

الان دقیقا برای چی ناراحت شده؟ برای اینکه شما قبلا خواستگار داشتی؟ 

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

واقعا دیدن خواستگار سابق چرا باید ناراحت کننده باشه؟این همه حسادت توهم افکار مسخره تو ذهن ما ایرانیا مثل خوره میمونه اسمشم میذارن غیرتی شدن حالم بهم میخوره این چیزا یه فیلمی دیدم خارجی بود مرده اومد خونه ی دوست پسر همسر سابقش که دخترشونو ببینه دورهم شام خوردن  اونوقت ما ...تاسف بار