2777
2789
عنوان

مگه میشه اخهههه انقدگاو

| مشاهده متن کامل بحث + 1011 بازدید | 47 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهریه دوندگی زیاد داره البته اگه سکه باشه با این چرت های مفت این مکارم و دستور لاریجانی زمان قسطشم ز ...

میدونم ولی همسرم حقوق داره هرماه کسرمیکنن ازحقوقش دوستم شرایطش متل منه هر دوماه یه سکه پنج تومن نفقطه ده نلیون پیش گرفته

میدونم ولی همسرم حقوق داره هرماه کسرمیکنن ازحقوقش دوستم شرایطش متل منه هر دوماه یه سکه پنج تومن نفقط ...

خب پس برو دنبال مهرت.

قبل از اینکه نظرمو ریپلای کنی چندبار بگو.(به من چه؟ به من چه؟) بعد ریپلای کن:)

ببین خانمی به حرف اینا گوش نکن که میگن طلاق بگیر 

بنظرم قبلش حتما یه مشاوره برو

بخدا طلاق خیلی بده هم برای روحیت هم برای آیندت 

تو همه زندگیا مشکلات هست مخصوصا اوایل ازدواج 

منم چندبار خواستم جدا شم تا مرز طلاقم پیش رفتم ولی دیدم دیگه جایگاه قبلمو تو خونه ندارم منصرف شدم تو هم زود تصمیم نگیر

من نفهميدم اختلافتون سر چيه

اگه سر چيزاي الكيه تو عقد همه دارن منم تو عقد خيليييي بهم سخت گذشت خاهرام فقط ميگفتن چرا طلاق نميگيري ولي موندم و ساختمش الان خيلييي خوشبختن شكر خدا

ببين اگه حل ميشه درست كنين

تو فردایی ،همانی که باید بخاطرش زنده بمانم!
ببین خانمی به حرف اینا گوش نکن که میگن طلاق بگیر  بنظرم قبلش حتما یه مشاوره برو بخدا طلاق خیل ...

اخه من که پاپیش نزاشتم اون دست پیشو گرفته پس نیفته ازاول گف من قصدازدواج نداشتم ب اصرار خانواده ازدواج کردم خودشم فک کن من از زیبایی چیزی کم ندارم خداروشکر ولی انگارمنو جن میدید بعدم مشکلات دیگه قطارشد مشاورم رفتیم تانشیتیم ب دکترگف ماهیچ تفاهمی نداریم اینجاهم ب اصرار بقیه اومدم

وای خیلی چندشه. قبل عقد چقدر میشناختیش؟ از همون جمله ی ماشین و استفاده ش فهمیدم کیه

خیرسرمون پسر حاجی شهرمونه خخخخ من فک میکردم ازاون پاکای روزگارن فامیل دوربودیم بعدک عروسشون شدم شدم دیدم بهبه حاجی این بود پسراش بد خودش بدتر

خیرسرمون پسر حاجی شهرمونه خخخخ من فک میکردم ازاون پاکای روزگارن فامیل دوربودیم بعدک عروسشون شدم شدم ...

خوب شد زود شناختیش. حتما مهریه تو بگیر واسه گرفتن حال اونم که شده .ایشالا یه بخت خوب گیرت میاد

من نفهميدم اختلافتون سر چيه اگه سر چيزاي الكيه تو عقد همه دارن منم تو عقد خيليييي بهم سخت گذشت ...

الان اسکرین اوناروهم نیزارم بهش گفتم مشکلت باهرکی هست نمیبینمش هرچی بگی همون عروسی هم نمیخام بیازندگیمونودزس کنیم ولی انقدددتنوع طلبه اس دادگفت میخام زودتر جداشیم ازادازادشم