2777
2789
عنوان

چطور جلوی این فاجعه رو بگیرم

92 بازدید | 6 پست

ما تو دوران عقد هستیم و قراره خونه بخریم خونواده همسرمم قراره خونشون عوض کنن هر وقت بحث خونه خریدنمون میشه خونواده ی همسرم میگن ما منتظریم شما خونتون بگیرین ماهم بیاییم همونجا خونه بگیریم.من واقعاااااا واقعا دلم نمیخواد این اتفاق بیوفته چون خانواده ی به شدت وابسته ای هستند و همین الانشم همش به ما چسپیدن ما حریم خصوصی و دونفری نداریم همیشه دوست دارن ما پیش اونا باشیم باهم همه جا بریم.منم ادم درونگرایی هستم.دوست دارم با شوهرم تنها باشم اذیت میشم پیشنهاد دادم بریم یه شهر دیگه شوهرمم قبول کرد اما اونا بازم گفتن ما باهاتون میام همون شهر شوهرمم خیلی دوسشون پاره همش میگه بریم پیش اونا ما اصلا فضای دونفری نداریم.نمیخوام برداشت بدی کنن و ناراحت شن به نظرتون چطوری جلوشون بگیرم نیان نزدیک ما ساکن شن در نهایت ادب و احترام 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از همین اول بگو دوست دارم مستقل زندگی کنم

با زندگی این مدلی اذیت میشم

اگه همین الان این قضیه رو درست نکنی یک عمر گرفتار میشی مثل ما

بعد جدا شدن ازشون از شاخ غول رو شکستن سخت تره

ببین عزیزم باید با شوهرت یکی باشی من اینو تو روابط یکی از اقوامم دیدم خانواده پسره خیلی با عمه و عمو وخاله و دایی ارتباط دارن هفته ای سه شب دورهمی دارن و شام وناهار پیش همن از عموها و عمه ها ولی عروس انقدر با شوهرش اوکی هستن که عروس تو ساختمون پدر شوهر زندگی میکنه ولی تو دورهمی ها با شوهرش ماه یا دو ماهی یکبار اونم جشنی تولدی نامزدی چیزی باشه شرکت میکنن از همه دیرتر میان و زودترم میرن میخام بگم شما تنهایی نمیتونی باید شوهرتم پایه باشه ولی در کمال ادب و احترام