2777
2789

سلام دوستان یه مسعله ای گیر کردم

من چند روز پیش یکی از خاله های شوهرم از شمال اومده بود خونه مادرش یعنی مادربزرگ شوهرم یکی دیگه از خاله های شوهرم هم خونه مادربزرگ شوهذم بود اون از مشهد  اومده بود اونجا

بعد من دعوتشون کردم خونه م یعنی دوتا خاله های شوهرم که از شهر دیگه اومده بودن و مادربزرگ شوهرم و دعوت کردم خونه م

بعد یکی دیگه از خاله های شوهرم همیشه خونه مادربزگ شوهرمه ولی خونه ش تو همین شهر خودمونه ولی هر وقت مادربزرگ یا خاله های دیگه ش و دعوت میکردم اونم میومد چون یه جورایی کارای مادربزرگه رو اون انجام میده

بعد ولی این بار من اونو دعوت نکردم به خاطر یه سری دلخوری ها

یکی از دلخوری هام این بود که ماه پیش پسرش که ۱۳و۱۴سالش بیشتر نیست ناهار خونه مون بود تنهایی و من ساندویچ درست کردم برا ناهار نصف ساندویچش اضافه اومد دادم باخودش ببره خونه بخوره شبش که رفتیم خونه مادربزرگش خاله شوهرم یعنی مادر پسره گفت این چی بود دادی به بچم پر پیاز بود بچم دوست نداشت و فلان همش سیب زمینی خالی بود و سوسیس نداشت توش و بد بوده و فلان ت منم خندیدم گفت سوسیس خونگی بوده خاله میدونید کیلویی چند خریدیم و من چیز اشغال درست نمیکنم و سوسیس خونگی بوده و بازاری نبوده که گفت نه و فلان و هر چندم پولش باشه مثل گوشت که نیست و گوشت گرونه یعنی منظورش این بود گوشت ارزش داره و باید میپختی حالا سوسیسم هر چند گرون ارزش نداره

اصلا یه چیزایی گفت من سرم سوت کشید و چند نفرم اونجا بودن من انقد خجالت کشیدم ولی هیچی نگفتم

همین خاله ش همیشه مادرشوهر و خواهرشوهرمو دعوت میکنع ولی دریغ از یه بار که منو دعوت کنه ولی من سالی یه بار دعوتش کردم ولی اون هرگز

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا دیشب رفته بودم جایی که این خاله ش هم بود دیدم در گوش شوهرم یه چیزایی میخونه من که از همه جا بیخبر بودم رفتم سلام کردم دیدم با اکراه جواب داد و روشو برگردوند بعد تا منو دید گفت معرفت در گرانی ست به هرکس ندهند پر طاووس قشنگ است به کرکس ندهند

هر رفتی یه اومد داره 

بنطرم اگر نکته پیش اومد تو حواب نده شوهرت بنداز جلو بگه هر رفتی یه اومدی داره خاله ما دوست داشتیم رفت و آمد کنیم دیدیم شما نا را لایق نمی بیتی دعوت کتی گفتیم حتما دوست ندارین دیگه

حالا دیشب رفته بودم جایی که این خاله ش هم بود دیدم در گوش شوهرم یه چیزایی میخونه من که از همه جا بیخ ...

چقد گه میخوره

نمونه خاله زنک و دلقک واقعی 

اگه ام چیزی گفتن بگو شما همیشه اینجایین دیگه من نخوامم شما خودتونو دعوت میکنین 

عتیقه 

حالا دیشب رفته بودم جایی که این خاله ش هم بود دیدم در گوش شوهرم یه چیزایی میخونه من که از همه جا بیخ ...

اگ جلو شوهرت گفت بعد شوهر گفت چرا دعوتش نکردی بهش بگو همیشه همینجوری حتی اگ بهش احترام بزارم بازم تیکه بارم میکنه منم سعی میکنم رفت آمدم باهاش کم کنم

منم گفتم چطور همیشه مادرت و خواهرت دعوت میکنه یه بار به من نگفته من هیچوقت نگفتم چرا منو کوچیک میکنی 

چطور جلو همه من و سنگ رو یخ کرد به خاطر یه ساندویچ سوسیس من هیچی نگفتم چطور الان روش میشه اینارو بگه