2777
2789
عنوان

مگه میشه اخهههه انقدگاو

| مشاهده متن کامل بحث + 1011 بازدید | 47 پست
سر نفهمیش بی ادبیش اب میخوری حرف درمیاره کم اوردیم کم دادین ارزون خریدیم برام جهیزیه خوب بیار نیاری ...

خیالش راحته که داری جوش میخوری و بهش پیام میدی.

برو درس بخون برو سرکار.

روال دادگاهتم پیش برو.اخرش تو برنده ایی حتی اگه چندسالم طولش بده.همین که بتونی طلاق بگیری تو برنده ایی

قبل از اینکه نظرمو ریپلای کنی چندبار بگو.(به من چه؟ به من چه؟) بعد ریپلای کن:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سر نفهمیش بی ادبیش اب میخوری حرف درمیاره کم اوردیم کم دادین ارزون خریدیم برام جهیزیه خوب بیار نیاری ...

خب منم یه سالو خورده ایه عقدم شوهرم همش میگه فلان مدل یخچال بخر،ماشین ظرفشویی باید داشته باشی اینو باید بخری اونو باید بخری ول من اهمیت نمیدم آخرم کار خودمو میکنم

تو هم بگو باشه ولی کار خودتو بکن

خیالش راحته که داری جوش میخوری و بهش پیام میدی. برو درس بخون برو سرکار. روال دادگاهتم پیش برو.اخرش ...

عهههه سلام عزیزم

خوبی!؟چند وقت ندیده بودمت... مشکل باشوهرت چیشد

تیکر تولدمه💙💞💥👗👑💍
خیالش راحته که داری جوش میخوری و بهش پیام میدی. برو درس بخون برو سرکار. روال دادگاهتم پیش برو.اخرش ...

مهریه روحتماااامیگیرمممم پدرش بخاطر مهریهههه نمیدونه چیکارکنه ک ماجدانشیم برای هزارتومن جونشونم درمیره

عزیزم با غصه خوردن تو که چیزی حل نمیشه بهش پیام نده کارای طلاقتو انجام بده 

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
خب به هرحال هنوز جدانشدیم نه بحث خاستن نیس اساشو نگه داشتم که هروقت خاستم بهش فک کنم نگاکنم و سمت اش ...

عزیزم زندگیتو خراب نکن

مردا رو باید به مرور زمان درست کنی 

چون همشون یه ایرادایی دارن

ولی به مرور تحت تاثیر رفتارت قرا میگیره اون چیزی میشه که میخوای

فکر میکنی طلاق بگیری وضعت بهتر میشه؟

عهههه سلام عزیزم خوبی!؟چند وقت ندیده بودمت... مشکل باشوهرت چیشد

سلام خوبم الحمدلله.

دارم مشکلمو حل میکنم اگه خدا کمک کنه🙏😊

مهریه روحتماااامیگیرمممم پدرش بخاطر مهریهههه نمیدونه چیکارکنه ک ماجدانشیم برای هزارتومن جونشونم درمی ...

مهریه دوندگی زیاد داره البته اگه سکه باشه با این چرت های مفت این مکارم و دستور لاریجانی زمان قسطشم زیاد کردن.

ولی اگه اعصاب داری با یه وکیل با مهارت بالا مشورت کن.

فقط صبرت زیاد باشه