2777
2789
عنوان

کتک خوردمممم😭😭😭

995 بازدید | 45 پست

کاشکی همین الان میمردم.

امروز با داداشم دعوام شد.۵ سال کوچیکتره ازم. یک ساعت تموم کتکم میزد بیشعووور.😭😭😭

دارم میمیرم از دردددددد

عوضی دستامو گرفته بود و با پاش سه بار زد تو دلم

رحمم خیییلی درد میکنه.

هیشکی هم نبود جلوشو بگیره

حالا ک به مامانم گفتم هییییییچی بهش نگفت حتی یه چشم خیره هم نرفت😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

کاش منم پسر بودم

اصن همیشه هم هرررر چی از دهنش در میاد به من بدبخت میگه اما هیشکی دعواش نمیکنه

خدایا چنان کن سر انجام کار***تو خشنود باشی و ما رستگار  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به مامانت بگو اگه پس فردا یه عیبی پیداکنم تقصیر شماست

در دنیا هیچ چیز پایدار نیست واگر انسان توقع بقای چیزی را داشته باشد احمق است.اما اگر از آنچه که برای مدت کوتاهی دارد لذت نبرد از آن هم احمق تر است.

چ وحشی

ان تیم ۳/۴بوده شاید امینوسنتز بشممم😔😔دعا کنید نی نی مو😘😘😢لطفایک صلوات محمدی پسند واسه نی نی ام بفرسین بعد از دوسال مبارزه با تنبلی تخمدان نی نی دارشدم اونم با امپول😢😢

یه بارم داداشم موهامو از پشت کشید جوری که گردنم از پشت خم شد بعد مامانم اومد منو زد که چرا جیغ میزنی😐به اون ابلهم هیچی نگف

هرکی راجب زایمان طبیعی اپیدورال اطلاعاتی داره بهم بگه یه دنیا تشکر😘😘😘😘

پسر پسر تاج سر..شومبول طلا میشه این توجه افراطی به همچین نره غول هایی که یه ذره مغز هم ندارن..همش مقصر پدر و مادرتن

فقط با تو عشقم میتونم آروم شم ...بازم مثله هر شب بیا تو آغوشم...رو هر کی به جز تو چشامو میبندم...تو رو میبینم تو آیندم

برووو ي دمپايي وردارررر جاا بده تو حلقووومش  شب كه خوابيد صورتشوو بند بنداززززز يا باهااشىو چيب ويت بزت يهووو بكن موهاي پاشوووو دلش بسوووزه

9/9/99بهترین اتفاق زندگیم افتاد....😍😍❤❤خداایا مواظب هدیه قشنگی  که دادی باش خدا جونم همیشه همه جا بیادتم خیلی دوستت دارم شاکرررررتم❤❤