2777
2789
عنوان

کتک خوردمممم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 996 بازدید | 45 پست

منم تا مجرد بودم با داداشم ک ۵سال ازم بزرگتر بود دعوا میکردم و همیشه کتک میخوردم😒😃 منم جیغ میزدم فقط ، ولی همه اهل خونه پشت من بودن 😈 بعدش فحش و نفرین بود ک حوالش میشد😎

مادرتون چیزی نگفت بهش؟

اونوقت چرا؟

ان قدر پسروشونو دوست دارن؟

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزن نقطه حساسش دیگه گوه میخوره بیادسمتت

‏یه آدم از دید یه فرد متعصب ممکنه خراب و فاسد باشه؛ از دید یه روشنفکر عادی و معمولی باشه و از دید یه بی بندوبار آدم بسته و کوته فکر بنظر برسه ؛ پس ما با چیزی که ازمون تو ذهنشون میسازن تعریف نمیشی
یه بارم داداشم موهامو از پشت کشید جوری که گردنم از پشت خم شد بعد مامانم اومد منو زد که چرا جیغ میزنی ...

تأسف اوره

رفتارشون😒😒😒

این سومین کاربریمه خسته شدم از بس کاری ساختم😢😢😢آنااااام بودم شدم پرین ۱۲۳  الانم پریین هستم.😕😕😕

داداش من 12 سال ازم کوچیک تره باهم دعوا میکردیم یدونه میزد به کمرم یدونه ازمن میخورد دوتا ازمامانم بابامم سرش دادمیزد

يه جوري باادم رفتارنكنين كه اگه بلايي سرتون اومد دلمون خنك شه !  تاوقتی باکفش کسی راه نرفتین راه رفتنشو قضاوت نکنین   
چرا عاخه کتک خوردي؟

چون این مردای خر تا قد میکشن میخوان قلدریشونو نشون بدن داداش منکه اینطور بود مامانم هیچی بهش نمیگف الان انقد پرو شده مامانمم میزنه من بهش میگم حقته اونموقع که پسرتو تاج سرت کرده بودی فکرالانتو میکردی

هرکی راجب زایمان طبیعی اپیدورال اطلاعاتی داره بهم بگه یه دنیا تشکر😘😘😘😘
یعنی خاک تو سر داداشش که زورشو به زن نشون میده 

ازش پنج سالم کوچیک تره 

يه جوري باادم رفتارنكنين كه اگه بلايي سرتون اومد دلمون خنك شه !  تاوقتی باکفش کسی راه نرفتین راه رفتنشو قضاوت نکنین   

وا موهاشو میکندی بیشعورربیشعور رو 

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹