2777
2789
عنوان

احساس میکنم عاشق شدم😔😔

4458 بازدید | 59 پست

من الان میرم دانشگاهسال اولمه و نوزده سالمه باید درس بخونم دوس دارم موفق باشم ولی همش فکر اونم  پسرعموم هست اون ما تو خانواده کاملا مذهبی هستیم و هیچ مکالمه ای نداریم من نمیدونم حتی نظرش راجبم چیه فقط خیلی وقته بهش حس خوبی دارم من خیلی تنهام و همش تو اتاقمم دانشگا هم خانوادم میبرن و میارنم تموم دلخوشیم شده فکر کردن بهش ولی میترسم بیشتر این وابستش شم اصن نمیتونم درس بخونم همش اونو کنارم فرض میکنم و باهاش حرف میزنم خیلی خستم ترو خدا بگید چجوری بش فک نکنم😔😔

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به خاطر اینکه تنهایی.تنها نبودی یه لحظه هم بهش فکر نمیکنی.

تو دانشگاه هیچوقت ازدواج نکن.بعد دانشگاه

قبل از اینکه نظرمو ریپلای کنی چندبار بگو.(به من چه؟ به من چه؟) بعد ریپلای کن:)

با نزدیک شدن به خدا .... سال اول دانشگاهت است تو رو خدا این فرصتو از دست نده دوستای خوب تو دانشگاه انتخاب کن از کلاسا استفاده کن اگه قسمتت باشه جور میشه 

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 

هرچی بیشتر فکر کنی از لحاظ روانی بیشتر وابسته میشی و کم کم تو واقعیت زندگیت و رفتارات تاثیر میزاره

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست.... هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود.... صحنه پیوسته بجاست... خرم آن نغمه ک مردم بسپارند به یاد...
از من به تو نصیحت عاشق نشو

نمیتونم من دختر خیلی خیلی احساساتی هستم از بچگی همینجور بودم همه میدونن دیگه من چقد احساساتیم

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
این حسا بیشترشون زود گذزن و بعد یه مدت ابکی و فراموش شدنی میشن

چیکار کنم اخه همش تو فکرشم اصن هیچ کس دیگه تو دلم نمیره  اصن هیچ کس دیگه همش دلم پیششه

عزیزم بخدا از عشق و عاشقی چیزی نصیبت نمیشه . عشقای الان هم مدت دار شدن نهایت تا یه سال بعدش توی روزمرگی میفته و میبینی از درس و زندکی عقب افتادی و حسرت میخوری. ..

من کنکور پرستاری قبول شدم ولی مادرم نزاشت و شوهر کردن رو برام تو اولویت قرار داد.  الان مثل چی پشیمونم. الان دیگه حوصله خوندن یک صفحه کتاب هم ندارم و توی ذهنم نمی مونه.  و حسرت میخورم که کاش زمان به عقب برکرده با مادرم سر خواسته م بجنگم. ولی افسوس. .....

چند وقته كه اين حسو داري??

خیلی وقته از بچگی ولی الان یک سال ک بیشتر توجه ام بهشه

به خاطر اینکه تنهایی.تنها نبودی یه لحظه هم بهش فکر نمیکنی. تو دانشگاه هیچوقت ازدواج نکن.بعد دانشگاه

چیکار کنم خیلی تنهام خیلی دلم میخواد کسی دوسم داشته باشه همش ترس تنها بودن دارم اینکه گسی عاشقم نشه و از طرفی بقیه رو میبینم ک عاشقن منم دوس دارم ..

چیکار کنم اخه همش تو فکرشم اصن هیچ کس دیگه تو دلم نمیره  اصن هیچ کس دیگه همش دلم پیششه

بیشتر برا خودت وقت بزار 

و کارایی رو که دوس داری انجام بده که کم کم از ذهنت بپره

انسانهای ضعیف: انتقام میگیرند..... انسانهای قوی:می‌بخشند..... انسانهای باهوش :نادیده می‌گیرند....من‌:فوش میدم.... 😐🤣
با نزدیک شدن به خدا .... سال اول دانشگاهت است تو رو خدا این فرصتو از دست نده دوستای خوب تو دانشگاه ا ...

من تویه شهر کم جمعیتم سال کنکورم ک باید درس میخوندم حال روحیم افتضاح بود خانوادمم زیاد محلم نمیزاشتن چون اونا طرز فکر قدیمی دارن ن بیرون میریم ن جایی اگ بگم میخوام برم با تاکسی دانشگا قیامت میشه منو کلاس کنکور نزاشتن چون کسی نبود ببره بیارم و من از لحاظ روحی داغون بودم رتبم افتضاح شد و مجبور شدم تو شهر خودمون برم دانشگا ک اصن امکانت نداره و تو کلاسمونم فقط شیش تا دختر و شیش تا پسریم

ولی من نظرم متفاوت تر از بقبه هس و شاید از نظر بقیه بد باشه.

ولی من میگم عاشق شو.آدم تو زندگیش بدون عشق مگه میتونه زندگی بکنه؟

منم همون موقع ها عاشق شدم نامزد کردیم گفتن نمیتونی درس بخونی شوهر داری و بچه داری و این حرفا...الان شکر خدا درسمو تا لیسانس خوندم شاغلم هستم و میخوام درسمو هم ادامه بدم.فقط دیگه یواش یواش همسرم بچه میخواد🤗😊