2777
2789
عنوان

اومدم قهر خونه بابام 😔

366 بازدید | 13 پست

برای اولین بار اومدم بگین چیکنم درست سختی بهش بدم

رفیق بازی میکنه-دروغگو پنهان کارم هست ...

اماااا شک به اعتیاد و خیانت دارم ولی مدرکی دستم نیست

منم نامزدم رفیق بازی میکنه

الان بمن گفت فلانی اومده دم در

رفت پایین

لزدمی نداست بگه چون من نمیفهمیدم ک گفت

اما اینکه نصف سب دوستش میاو دم در

یکم عجیبه

اونم دوست صمیمیش نیست

ی حس بدی گرفتم اینو شنیدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رفتی قهر!! ما گفتیم به برادرت بگو بره دنبالش ببینه کجا میره شما کفتی نه نمیخوام کسی بدونه چه خبره الان رفتی قهر!!! الان که بدتر شد اون موقع فقط برادرت متوجه میشد الان همسرتم شاخکاش تیز میشه خودشو جمع میکنه میموندی اول مطمئن میشدی اگه خدای نکرده خبری بود مدرک جمع میکردی مبرفتی الان کجا رفتی 😐😐🤦♀️🤦♀️🤦♀️

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

رفتی قهر!! ما گفتیم به برادرت بگو بره دنبالش ببینه کجا میره شما کفتی نه نمیخوام کسی بدونه چه خبره ال ...

کجا میره پیش رفیقش... ظهرش زنگزدم گف کارم تموم نشده درصورتی که از طریقی فهمیدم ۳ ساعت زودتر اومده رفته پیشش ..

باباشو بردم سروقتش که انقد میره پیشش...

همسر من هروز ۵ صبح نمیره که یکبار اون هفته رفت که با اسنپ رفته بود متوجه شدم یکبار زنگ گذاشته بود که قطع کردم ... حالا سر خیانت مدرکی دستم نیست...ولی سر اعتیاد میتونم بگم بره تست اعتیاد بده...

چی کنم انقد دروغگو و پنهان کاره خسته شده بودم زدم بیرون دیگه

باید میرفتی دنبالش ته توشو درمیاوردی خیال خودتم راحت میکردی تا کی میخای بااین شک و اعصاب خوردی سرکنی ...

رفتم دنبال عصری فهمیدم پیش رفیقشه آدم رفیق بازی شده

زنگزدم ریدم به زن رفیقش..

واسه باباشم رو کردم

خودمم اومدم دیگه

رفتم دنبال عصری فهمیدم پیش رفیقشه آدم رفیق بازی شده زنگزدم ریدم به زن رفیقش..واسه باباشم رو کردمخودم ...

خب باباش رفت سر وقتش چیزی فهمیدید الان نمیگه چیکار میکنه با رفیقش ؟؟

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

وایستاده بودن کنار ساختمونشون داره میسازن

شما رفتی زنگ زده یا نه دخترتم بردی ؟؟

رفتم اما پیاده نشدم غرورم نزاشت دخترمم بردم دیشب پدرمادرش اومدن ببینم نرفتم حالا حالاها نمیرم

متوجه نشدم رفتی خونه پدرت یا نه ؟؟