سدناخلی مدیر استارتر عضویت: 1396/10/17 تعداد پست: 226 عنوان سلام توروخدا بیاین خیلی ناراحتم 99 بازدید | 11 پست سلام من ناخاسته حاملم خیلی پیگیر،سقط شدم ولی رفتم سونو گف ۱۲هفته و بچه زنده شدخیلی ناراحتم .اگ کسیو میشناسین ک توبیمارستان بچرو میخاد معرفی کنید خیلی ممنون میشم 1397/07/27 | 17:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سرندپیتی۷۱ عضویت: 1397/06/19 تعداد پست: 2442 توروخدا از این تاپیکا نزنید شما از رو مسخره بازی یه چیزی میگید اونوقت یکی عین من تا چندروز اعصاب خوردی داره
behsamohammadi عضویت: 1397/03/21 تعداد پست: 2639 من چهارده ساله منتظرم حامله بشم.تو چرا اینطوری ناشکری میکنی؟ اقرار میکنم کہ خدایم فقط توئی*ھر آنچہ ماندہ است برایم،فقط توئی*شاھدترین بہ خلوت شب ھای تارِ من*سامع ترین بہ زمزمہ ھای نزارِ من*طوفان غم ز گریہ جدایم نمیکند*موج است، موجِ غم کہ رھایم نمیکند*انگار کہ روضہ ای بہ دلم دم گرفتہ است*بغضی ھزار سالہ گلویم گرفتہ است*چشمم بہ لطف توست اگر زندہ ام ھنوز*عاصی و روسیاہ،ولی بندہ ام ھنوز۔۔۔پروردگارِ یوسفِ تنھا درون چاہ* فریادرس ترین بہ غمِ قلبِ بی پناہ*پروردگارِ یونسِ در عمقِ آبھا*پروردگارِ قلبِ رئوفِ رباب ھا*پروردگارِ مردمِ شب ھای انتظار*پروردگارِ چشم بہ راھانِ بی قرار۔۔۔۔
architecture عضویت: 1397/03/22 تعداد پست: 6846 چیشده میشه واسه خوب شدن زندگی خواهرم و خوشبختی برادرم یه صلوات بفرستین🌹😘❤️
سدناخلی مدیر استارتر عضویت: 1396/10/17 تعداد پست: 226 ی بچه ی ساله دارم وضع مالیمونم افتضاح شوهرمم زیاد تفاهم نداریم شکم این یدونه رونمتونیم سیرکنین
سدناخلی مدیر استارتر عضویت: 1396/10/17 تعداد پست: 226 توروخدا از این تاپیکا نزنید شما از رو مسخره بازی یه چیزی میگید اونوقت یکی عین من تا چندروز اعصاب خور ... من مسخره بازی نمیکنم جدی دارم دنبال ی نفر میگردم ک توبیمارستان بهش یدم اخه خیلی شرایطم افتضاحه😭😭
سدناخلی مدیر استارتر عضویت: 1396/10/17 تعداد پست: 226 من چهارده ساله منتظرم حامله بشم.تو چرا اینطوری ناشکری میکنی؟ هی ناشکری چی خدا بما ن قیافه داده ن پول ن زندگی هیچی نداده اونوق فرت و فرت بچه چ دردم میخوره ک جلوی چشمم گشنگی بکشه
behsamohammadi عضویت: 1397/03/21 تعداد پست: 2639 هی ناشکری چی خدا بما ن قیافه داده ن پول ن زندگی هیچی نداده اونوق فرت و فرت بچه چ دردم میخوره ک جلوی ... شما که 21روز پیش تاپیک زدی خیلی تحرک داشتم توی عروسی رقصیدم تازه فهمیدم حامله م.استرس دارم بچه م سالمه.چیزی باید بخورم؟حالا چرا دوباره اینجوری میگی؟چرا با احساسات مردم علکی بازی میکنی؟ایکاش خدا به هر روان پریشی اجازه ی مادرشدن نمیداد.متاسفم واست اقرار میکنم کہ خدایم فقط توئی*ھر آنچہ ماندہ است برایم،فقط توئی*شاھدترین بہ خلوت شب ھای تارِ من*سامع ترین بہ زمزمہ ھای نزارِ من*طوفان غم ز گریہ جدایم نمیکند*موج است، موجِ غم کہ رھایم نمیکند*انگار کہ روضہ ای بہ دلم دم گرفتہ است*بغضی ھزار سالہ گلویم گرفتہ است*چشمم بہ لطف توست اگر زندہ ام ھنوز*عاصی و روسیاہ،ولی بندہ ام ھنوز۔۔۔پروردگارِ یوسفِ تنھا درون چاہ* فریادرس ترین بہ غمِ قلبِ بی پناہ*پروردگارِ یونسِ در عمقِ آبھا*پروردگارِ قلبِ رئوفِ رباب ھا*پروردگارِ مردمِ شب ھای انتظار*پروردگارِ چشم بہ راھانِ بی قرار۔۔۔۔
سدناخلی مدیر استارتر عضویت: 1396/10/17 تعداد پست: 226 شما که 21روز پیش تاپیک زدی خیلی تحرک داشتم توی عروسی رقصیدم تازه فهمیدم حامله م.استرس دارم بچه م سال ... واسه خودت متاسف باش روان پریشم خودتی علاوه بر بی ادبی ک تو خونته.ادم ازفرداش خبرنداره اون موقه وضعم این نبود