2777
2789
عنوان

سلام توروخدا بیاین خیلی ناراحتم

99 بازدید | 11 پست

سلام من ناخاسته حاملم خیلی پیگیر،سقط شدم ولی رفتم سونو گف ۱۲‌هفته و بچه زنده شدخیلی ناراحتم .اگ کسیو میشناسین ک توبیمارستان بچرو میخاد معرفی کنید خیلی ممنون میشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من چهارده ساله منتظرم حامله بشم.تو چرا اینطوری ناشکری میکنی؟

اقرار میکنم کہ خدایم فقط توئی*ھر آنچہ ماندہ است برایم،فقط توئی*شاھدترین بہ خلوت شب ھای تارِ من*سامع ترین بہ زمزمہ ھای نزارِ من*طوفان غم ز گریہ جدایم نمیکند*موج است، موجِ غم کہ رھایم نمیکند*انگار کہ روضہ ای بہ دلم دم گرفتہ است*بغضی ھزار سالہ گلویم گرفتہ است*چشمم بہ لطف توست اگر زندہ ام ھنوز*عاصی و روسیاہ،ولی بندہ ام ھنوز۔۔۔پروردگارِ یوسفِ تنھا درون چاہ* فریادرس ترین بہ غمِ قلبِ بی پناہ*پروردگارِ یونسِ در عمقِ آبھا*پروردگارِ قلبِ رئوفِ رباب ھا*پروردگارِ مردمِ شب ھای انتظار*پروردگارِ چشم بہ راھانِ بی قرار۔۔۔۔
توروخدا از این تاپیکا نزنید شما از رو مسخره بازی یه چیزی میگید اونوقت یکی عین من تا چندروز اعصاب خور ...

من مسخره بازی نمیکنم جدی دارم دنبال ی نفر میگردم ک توبیمارستان بهش یدم اخه خیلی شرایطم افتضاحه😭😭

من چهارده ساله منتظرم حامله بشم.تو چرا اینطوری ناشکری میکنی؟

هی ناشکری چی خدا بما ن قیافه داده ن پول ن زندگی هیچی نداده اونوق فرت و فرت بچه چ دردم میخوره ک جلوی چشمم گشنگی بکشه

هی ناشکری چی خدا بما ن قیافه داده ن پول ن زندگی هیچی نداده اونوق فرت و فرت بچه چ دردم میخوره ک جلوی ...

شما که 21روز پیش تاپیک زدی خیلی تحرک داشتم توی عروسی رقصیدم تازه فهمیدم حامله م.استرس دارم بچه م سالمه.چیزی باید بخورم؟

حالا چرا دوباره اینجوری میگی؟چرا با احساسات مردم علکی بازی میکنی؟ایکاش خدا به هر روان پریشی اجازه ی مادرشدن نمیداد.متاسفم واست

اقرار میکنم کہ خدایم فقط توئی*ھر آنچہ ماندہ است برایم،فقط توئی*شاھدترین بہ خلوت شب ھای تارِ من*سامع ترین بہ زمزمہ ھای نزارِ من*طوفان غم ز گریہ جدایم نمیکند*موج است، موجِ غم کہ رھایم نمیکند*انگار کہ روضہ ای بہ دلم دم گرفتہ است*بغضی ھزار سالہ گلویم گرفتہ است*چشمم بہ لطف توست اگر زندہ ام ھنوز*عاصی و روسیاہ،ولی بندہ ام ھنوز۔۔۔پروردگارِ یوسفِ تنھا درون چاہ* فریادرس ترین بہ غمِ قلبِ بی پناہ*پروردگارِ یونسِ در عمقِ آبھا*پروردگارِ قلبِ رئوفِ رباب ھا*پروردگارِ مردمِ شب ھای انتظار*پروردگارِ چشم بہ راھانِ بی قرار۔۔۔۔
شما که 21روز پیش تاپیک زدی خیلی تحرک داشتم توی عروسی رقصیدم تازه فهمیدم حامله م.استرس دارم بچه م سال ...

واسه خودت متاسف باش روان پریشم خودتی علاوه بر بی ادبی ک تو خونته.ادم ازفرداش خبرنداره اون موقه وضعم این نبود