2777
2789

سلام دوستان من در هفته ششم دچار لکه بینی شدم رفتم بیمارستان بعد سونو متوجه شدن ک جفت خونریزی کرده و بچه هم خیلییییی پایینه دکتر سونو گفت احتمال سقط خیلی بالاست ولی متخصص زنان گفت چون قلب تشکیل نشده صب بیا بستری شو واسه کورتاژ ولی من صبحش پیش دکتر دیگه رفتم گفت نرو و اینکه هفته شش واسه قلب زوده فقط استراحت کن پ شیاف پروژسترون داد الان 4روز میگذره هنوز لکه بینی دارم...بنظر شما امیدوار باشم..توروخدا کمکم کنید.

تعداد رای : 2
نظرسنجی
نه
0
0%
اره
2
100%
خدایا شکرت💕.

دلم میخواست می تونستم اون ویدیو دکتر روازاده رو بذارم اینجا واسه شما... میگه غربی ها طی تحقیقاتشون فهمیدن که دانشمندان معروف و بزرگ جهان مثل انیشتین و... اول مغزشون شروع به رشد کرده و بعد قلب تشکیل میشه... به همین خاطر اومدن اعلام کردن هر جنینی که قلبش دیر تشکیل میشه باید سقط بشه که مبادا نابغه ای متولد بشه که علیه اونا بشه و بتونه دسیسه هاشونو خنثی کنه... ‌

کاااش این بهار خدا، خدایی را در حقم تمام کند و تو را به من عیدی دهد. 🌸🌸     دیگه منتظر نی نی نیستم... خداحافظ نی نی. بهار 400

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلم میخواست می تونستم اون ویدیو دکتر روازاده رو بذارم اینجا واسه شما... میگه غربی ها طی تحقیقاتشون ف ...

یکم امیدوار شدم فک میکردم الکی دراز کشیدم.وفایده نداره

خدایا شکرت💕.
یکم امیدوار شدم فک میکردم الکی دراز کشیدم.وفایده نداره

نه عزیزم. به خدا توکل کن. هر چی خیره همون بشه ان شاالله. 

کاااش این بهار خدا، خدایی را در حقم تمام کند و تو را به من عیدی دهد. 🌸🌸     دیگه منتظر نی نی نیستم... خداحافظ نی نی. بهار 400
من بعد یک سال اقدام و کلومیفن و hcgباردار شدم..حیف ک خوشحالیم زودتموم شد

ببین عزیزم منم سه ماه پیش سقط کردم اما اصلا دلم نمیخاد تو مصلحت خدا ناراحتی کنم... به خودم آرامش میدم. مثلا میگم شاید مشکلی داشته که خدا نخواسته فرزند معیوب بهم بده

تو هم سعی کن در هر حالی با امید به لطف خدا آرامش رو تو قلبت داشته باشی...

ان شاالله که خدا یه نی نی سالم و ناز نصییت میکنه😗😗