من از سیبیل راحت بودم کلا صورتم مو نداشت حتی یه بار مامانمو خواستن که اصلاح میکنه دخترت 😂😂مامانم گفت نه بابا ما مدلمون اینه مدیر ضایع شد کلی کیف کردم
نکند فکر کنی در دل من مهر تو نیست❤. گوش کن! 👂نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست. 😊😊😊😊☺☺☺☺😄😄😄😄 هرگز ننشین متر بزن خوبی خود را😉 اندازه ی خوبی به ندانستن آن است❤☺
دبیرستان موبایل میبرم یواشکی بعد انکار تلفن عمومی مدرسه بود بچه ها یه دوست پسراشون زنگ میزدن😂😂😂😂یهبارم سر کلاس صدای زنگ گوشی میومد منم فکر کردم واسه معلم آخه مدل زنگشون یکی بود😂😂😂بعد دیده معلم و بچه هااا همه منو نگاه میکنن خیلی شیک مجلسی درآوردم قطع کردم گزاشتم جیبم 😂😂😂😂
نکند فکر کنی در دل من مهر تو نیست❤. گوش کن! 👂نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست. 😊😊😊😊☺☺☺☺😄😄😄😄 هرگز ننشین متر بزن خوبی خود را😉 اندازه ی خوبی به ندانستن آن است❤☺
الان هفت سال ازدواج کردم باور کن روی هم هفت بارم اصلاح نکردم😉
الانو نگا نکن خواهر قبلا هیولا بودم با اون همه پشم تازه نی قلیون بودم از لاغری😂 سینه نداشت ...
😂
😐واسه اولین بار قرار بود موهای مشکیمو هایلایت کنم و بسیییی خوشحال بودمو لحظه شماری میکردم و چقدددر واسه اولین بار قرص جلوگیری خوردمکه پریود نشم یوقت که رنگ موهام خراب شه...ازبدشانسی من که شوهرم راضی شد بلاخره رنگ کنم کروووونا😑😑😑😑😑اومد و همه چیزو خراب کرد😐😐