2777
2789
عنوان

بیاید از خز بازیای دوره مدرسه و نوجونیامون بگیم😂🤣🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 1061 بازدید | 80 پست
😂😂😂😂😂آخ که منم واسه دلبری خیلی کارا کردم  مژه هام بلند بود ولی نمیتونستم ریمل بزنم  ...

از خداشونم باشه به این نازی هستی😅😅😅😍😍😍

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))

من از سیبیل راحت بودم کلا صورتم مو نداشت حتی یه بار مامانمو خواستن که اصلاح میکنه دخترت 😂😂مامانم گفت نه بابا ما مدلمون اینه مدیر ضایع شد کلی کیف کردم 

نکند فکر کنی در دل من مهر تو نیست❤.                     گوش کن! 👂نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست.                          😊😊😊😊☺☺☺☺😄😄😄😄                                                                                                    هرگز ننشین متر بزن خوبی خود را😉                         اندازه ی خوبی به ندانستن آن است❤☺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از خداشونم باشه به این نازی هستی😅😅😅😍😍😍

الانو نگا نکن خواهر 

قبلا هیولا بودم با اون همه پشم

تازه نی قلیون بودم از لاغری😂

سینه نداشتم لباس میزاشتم تو سوتینم🤦‍♀️😂😂😂

"تولید مثل" اسمش روشه، اگه واقعا خوبید، مثل خودتونو تولید کنید. با تشکر
من از سیبیل راحت بودم کلا صورتم مو نداشت حتی یه بار مامانمو خواستن که اصلاح میکنه دخترت 😂😂مامانم گ ...

خوشبحالت🤦‍♀️😭

آره منم خیلییی سیبیل داشتم در حدی که پشت لبم سیاه بود😂😂🤣😂

باور کن هیچ عکسی از اون دوران مسخره ندارم.

همش رو نابود کردم.

من چند روز پیش دلی را شکسته ام*من را*به رسمیت بشناسید سنگ ها
اولین بار که سیبیلامو بند انداختم تا شب گریه کردم و گفتم عروسی نمیام.با چهره ی خودم نا آشنا شدم.ابهت ...

من نسبت به ابروهام این حسو داشتم🤣🤣🤣

دبیرستان موبایل میبرم یواشکی بعد انکار تلفن عمومی مدرسه بود بچه ها یه دوست پسراشون زنگ میزدن😂😂😂😂یه‌بارم سر کلاس صدای زنگ گوشی میومد منم فکر کردم واسه معلم آخه مدل زنگشون یکی بود😂😂😂بعد دیده معلم و بچه هااا همه منو نگاه میکنن خیلی شیک مجلسی درآوردم قطع کردم گزاشتم جیبم 😂😂😂😂

نکند فکر کنی در دل من مهر تو نیست❤.                     گوش کن! 👂نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست.                          😊😊😊😊☺☺☺☺😄😄😄😄                                                                                                    هرگز ننشین متر بزن خوبی خود را😉                         اندازه ی خوبی به ندانستن آن است❤☺
باور کن هیچ عکسی از اون دوران مسخره ندارم. همش رو نابود کردم.

من عکس شناسنامم با سیبیله 

با همون عکسم ازدواج کردم😭😭😭

تو دفتر خونه همه آمبولانس لازم بودن😂

خوشبحالت🤦‍♀️😭

الان هفت سال ازدواج کردم باور کن روی هم هفت بارم اصلاح نکردم😉

الان هفت سال ازدواج کردم باور کن روی هم هفت بارم اصلاح نکردم😉

عه چه خوب ژن خوبی تو😍

الانو نگا نکن خواهر  قبلا هیولا بودم با اون همه پشم تازه نی قلیون بودم از لاغری😂 سینه نداشت ...

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
با خودم لَبِلو (یه نوع برق لب) قایمکی میبردم مدرسه و تو راه برگشت میزدم😂😂😂انگار یه برق لب خیلی کم ...

منم میزدم میرفتم کوچه سوم ابتدایی بودم بعد یبار مامانم کتکم زد که بخاطر پسرها تو برق لب میزنی میری کوچه 

نمیدونم کلا چه حسی داشتم وفازم چی بود اون برق لب رو میزدم 

الانو نگا نکن خواهر  قبلا هیولا بودم با اون همه پشم تازه نی قلیون بودم از لاغری😂 سینه نداشت ...

😂

😐واسه اولین بار قرار بود موهای مشکیمو هایلایت کنم و بسیییی خوشحال بودم‌و لحظه شماری میکردم و چقدددر واسه اولین بار قرص جلوگیری خوردم‌که پریود نشم یوقت که رنگ موهام خراب شه...ازبدشانسی من که شوهرم راضی شد بلاخره رنگ کنم کروووونا😑😑😑😑😑اومد و همه چیزو خراب کرد😐😐