با خودم لَبِلو (یه نوع برق لب) قایمکی میبردم مدرسه و تو راه برگشت میزدم😂😂😂انگار یه برق لب خیلی کمرنگ چقد تو زیبایی من تاثیر داره با اون مانتو بنفش بادمجونیمون😑😂
من هی مانتو رو تنک میکردم مدیر تو مدرسه مجبور میکرد بشکافم باز میرفتم خونه تنگ میکردم
نکند فکر کنی در دل من مهر تو نیست❤. گوش کن! 👂نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست. 😊😊😊😊☺☺☺☺😄😄😄😄 هرگز ننشین متر بزن خوبی خود را😉 اندازه ی خوبی به ندانستن آن است❤☺
واکنش من به تاپیکا : " گل زده بودن ، حالت طبیعی نداشتن"😳☻... ❤❤But you'll never be alone..I'll be with you from dusk til dawn...I'll hold you when things go wrong...I'll be with you from dusk til dawn❤❤آهای خوشگل عاشق♡♡آهای عمر دقایق♡♡آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق♡♡I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
یکی از دوستام تو همین سایت میگفت عاشق بقال سرکوچشون بود ظهرا که از مدرسه میومده میرفت دور درخت روبه روی مغازه ی پسره دستشو حلقه میکرد تاب میخورد تا دلبری کنه😅😅😅😅😅😅😅
اب قند درست میکردم موهامو میزدم بالا اب قندو بهش میزدم اینقدر خشک میشد که با پا هم میرفتی تو موهامتکون نمیخورد مدلش
مثلا تافتِ😐
😐واسه اولین بار قرار بود موهای مشکیمو هایلایت کنم و بسیییی خوشحال بودمو لحظه شماری میکردم و چقدددر واسه اولین بار قرص جلوگیری خوردمکه پریود نشم یوقت که رنگ موهام خراب شه...ازبدشانسی من که شوهرم راضی شد بلاخره رنگ کنم کروووونا😑😑😑😑😑اومد و همه چیزو خراب کرد😐😐