2777
2789
عنوان

بیاید از خز بازیای دوره مدرسه و نوجونیامون بگیم😂🤣🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 1061 بازدید | 80 پست
من موهای دستمو به اندازه یه وجب با تیغ میزدم بعد تا همونجا آستینمو میدادم بالا حس میکردم الان کیم کا ...

واییییی من همونم اجازه نداشتم بزنم😂

"تولید مثل" اسمش روشه، اگه واقعا خوبید، مثل خودتونو تولید کنید. با تشکر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با خودم لَبِلو (یه نوع برق لب) قایمکی میبردم مدرسه و تو راه برگشت میزدم😂😂😂انگار یه برق لب خیلی کمرنگ چقد تو زیبایی من تاثیر داره با اون مانتو بنفش بادمجونیمون😑😂

رژ سابقم😎

من هی مانتو رو تنک میکردم مدیر تو مدرسه مجبور میکرد بشکافم باز میرفتم خونه تنگ میکردم 

نکند فکر کنی در دل من مهر تو نیست❤.                     گوش کن! 👂نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست.                          😊😊😊😊☺☺☺☺😄😄😄😄                                                                                                    هرگز ننشین متر بزن خوبی خود را😉                         اندازه ی خوبی به ندانستن آن است❤☺

تو ماشین با گوشی آهنگ میذاشتم خودمم باهاش میخوندم فک میکردم خیلی خوب میخونم یبار بابام بم گف آهنگ بذار ولی خودت باهاش نخون بیچاره چقد تلاش میکرد نگه ها آخرش نشد

واکنش من به تاپیکا : " گل زده بودن ، حالت طبیعی نداشتن"😳☻... ❤❤But you'll never be alone..I'll be with you from dusk til dawn...I'll hold you when things go wrong...I'll be with you from dusk til dawn❤❤آهای خوشگل عاشق♡♡آهای عمر دقایق♡♡آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق♡♡I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

یاد سیبیلم افتادم.

وای وقتی بعد هفت سال معلم راهنمایی ام رو دیدم سلام کردم منو نشناخت خودم معرفی کردم گفت وا دختر تو چقدر تغییر کردی 

بیچاره حق داشت منو با اون ابروها و سیبیل دیده بود و این صورت واسه اش ناشناخته بود 😂😂😂

من چند روز پیش دلی را شکسته ام*من را*به رسمیت بشناسید سنگ ها

یکی از دوستام تو همین سایت میگفت عاشق بقال سرکوچشون بود ظهرا که از مدرسه میومده میرفت دور درخت روبه روی مغازه ی پسره دستشو حلقه میکرد تاب میخورد تا دلبری کنه😅😅😅😅😅😅😅

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
یاد سیبیلم افتادم. وای وقتی بعد هفت سال معلم راهنمایی ام رو دیدم سلام کردم منو نشناخت خودم معرفی ...

آره منم خیلییی سیبیل داشتم در حدی که پشت لبم سیاه بود😂😂🤣😂

اب قند درست میکردم موهامو میزدم بالا اب قندو بهش میزدم اینقدر خشک میشد که با پا هم میرفتی تو موهامتکون نمیخورد مدلش

مثلا تافتِ😐

😐واسه اولین بار قرار بود موهای مشکیمو هایلایت کنم و بسیییی خوشحال بودم‌و لحظه شماری میکردم و چقدددر واسه اولین بار قرص جلوگیری خوردم‌که پریود نشم یوقت که رنگ موهام خراب شه...ازبدشانسی من که شوهرم راضی شد بلاخره رنگ کنم کروووونا😑😑😑😑😑اومد و همه چیزو خراب کرد😐😐
یکی از دوستام تو همین سایت میگفت عاشق بقال سرکوچشون بود ظهرا که از مدرسه میومده میرفت دور درخت روبه ...

😂😂😂😂😂آخ که منم واسه دلبری خیلی کارا کردم 

مژه هام بلند بود ولی نمیتونستم ریمل بزنم 

وازلین تو کیفم‌میزاشتم چربشون میکردم😂😂😂😂

واییییی من همونم اجازه نداشتم بزنم😂

منم مامانم اوایل اجازه نمیداد با قيچي کوتاه میکردم 

میگفت شبیهه عمله ها میشی بزن عتیقه ها رو

الان شوهر آینده‌ م داره به دوس دخترش میگه همیشه برا همیم...به همین فکر باش عنتر خانوم   
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 بلوند و بور کی بودی تو

خیلی داغان بود 😖😖😖

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))