2777
2789
عنوان

ویار بارداری

170 بازدید | 32 پست

خانما من شانزده هفته باردارم ولی تابه حال هیچ ویار و حالت تهوعی نداشتم فقط و فقط خوابم زیاد شده و بیحالم،هرچند از قبل هم زیاد پرانرژی نبودم...در حالی که دوتا خواهرام تهوع های صبحگاهی داشتن هیچوقت چیزی نمیتونستن بخورن خلاصه اینکه من جایی خوندم بین تهوع های بارداری و هوش نوزاد رابطه مستقیم داره تهوع بیشتر نشاندهنده هوش بالای بچه هست،از نظر شما این موضوع صحت داره؟تجربه ای دارید؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزییزم هیچ ربطی نداره .اینو میگن که مادرا بتونن تهوع و تحمل کنن😑 یعنی گولشون میزنن🤣

واااای یعنی واقعا تاثیری نداره یادم میاد این مطلبو چهارده پونزده سالم که بود از تلویزیون شنیدم

من تهوع خیلی داشتم و هنوز هم دارم حتی... ولی فکر نکنم ربطی داشته باشه😗😗

نه حالا با این مطالب باز دلت گرم باشه یه قدم جلوتری،من  کندر و کنجد میخورم بلکه آینده  بچه ام ناامیدکننده نباشه

بابا من ناراحتم،نه به چهره اش کازی دارم نه به دختر پسر بودنش،فقط میخوام باهوش باشه والسلام

نگران نباش. ویار ربطی به هوش بچه نداره. خالم ویار داشت  هوش بچه هاش متوسط. مامانم نداشت داداشم ماشاالله خیلی باهوش. ان‌شاالله بچه سالم و صالح و باهوشی میشه. 

همچون مگسان روی پلیدی منشین /زنبور عسل باش رفیق گل باش
ان‌شاالله یه جور تربیت کن که  تلاش و کوشش داشته باشه. هوش بالا بدون تلاش یه قرون ارزش نداره

اره حرفتون کاملا درسته دقیقا تربیت هم حرف اولو میزنه،محیط خونوادگی که توش بزرگ میشه،ایشالله بتونیم از این مسولیت بخوبی بر بیایم

نه حالا با این مطالب باز دلت گرم باشه یه قدم جلوتری،من  کندر و کنجد میخورم بلکه آینده  بچه ...

البته من خودم خیلی باهوش ام خدا کنه بچه ام به خودم بره به باباش بره که هیچی😣😣😣😂😂😂😂

من شنیدم اگه قلب بچه دیر تشکیل بشه بچه باهوشه چون به نسبت اینکه قلب دیر تشکیل میشه مغز زود تشکیل میشه

برای سلامتی نینیم صلوات میفرستین؟