2777
2789
عنوان

ویار بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 32 پست
من همممش خوابم میاد تکرار ادرار دارم و یه‌کم زیر شکمم درد میکنه‌میتونه از علایم‌باشه؟؟؟

منم قبل اینکه بدونم باردارم زیرشکمم و قسمت راست که فک میکردم کلیه ام هست شدید درد میکرد فقط اون سه روز این دردهارو داشتم که دکتر کلیه و مجاری اداری هم رفتم وقت گرفتم که خداروشکر یه جوری پیش اومد که نشد برم نگو از بارداریمه،بعدشم کاملا رفع شد،تکرر ادرار و ترشحاتی که میاد هم میگن چون رحم بزرگ میشه توو بارداری طبیعیه،ولی باردار نباشی نشانه عفونته

منم قبل اینکه بدونم باردارم زیرشکمم و قسمت راست که فک میکردم کلیه ام هست شدید درد میکرد فقط اون سه ر ...

نمیدونم باردارم یانه

اما مطمئنم عفونت نیست بی بی اینا زدم منفی بود گفتن یه هفته بعد باز بزن شمام بی بی تون دیر نشون داد؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

البته من خودم خیلی باهوش ام خدا کنه بچه ام به خودم بره به باباش بره که هیچی😣😣😣😂😂😂😂 من شنیدم ...

ایشالله که به مراد دلت برسی و شبیه خودت بشه،،،ولی دکتر من در اولین جلسه قلب جنین رو گوش داد که ببینه قلب اگه شکل گرفته باشه سالمه که گوش داد و گفت خداروشکر جای نگرانی نیست،قلب عضو اولیه که باید زودتر از اندامهای دیگه شکل گرفته باشه

من سینه هام درد میکنه چن روز هم سمت چپم درد میکرد فک میکردم کلیه ام هس ک بعدش خوب شدم بعد هرچیزی که میخورم دهنم تلخ میشه ممکنه منم حامله باشم؟

مادان دختري روياپرداز👻
ایشالله که به مراد دلت برسی و شبیه خودت بشه،،،ولی دکتر من در اولین جلسه قلب جنین رو گوش داد که ببینه ...

آره ولی دکتر های طب سنتی نظرشون اینیه که گفتم...😙

برای سلامتی نینیم صلوات میفرستین؟
نمیدونم باردارم یانه اما مطمئنم عفونت نیست بی بی اینا زدم منفی بود گفتن یه هفته بعد باز بزن شمام بی ...

بله دقیقا من تا سیزده روز بعد پریودیم  چندبار استفاده کرده بودم هربار منفی در میومد،دیگه در کمال ناامیدی هیجده روز بعد پریودی که امتحان کردم دیدم مثبت شد...شما چقد میگذره از موعدتون؟

بله دقیقا من تا سیزده روز بعد پریودیم  چندبار استفاده کرده بودم هربار منفی در میومد،دیگه در کما ...

من شش روز میگذره دو سه روز فقط یه ذره لک داشتم اصلا یه قطره م‌خون ندیدم

من سینه هام درد میکنه چن روز هم سمت چپم درد میکرد فک میکردم کلیه ام هس ک بعدش خوب شدم بعد هرچیزی که ...

اینا که خودش علامتای بارداری هست،واای چقد ذوق میکنم یکی هم مثل خودم باردار میشه،ایشالله به این زودی با قطعیت خبر بارداریتون رو به ماهم بدید

من شش روز میگذره دو سه روز فقط یه ذره لک داشتم اصلا یه قطره م‌خون ندیدم

برا من که خیلی دیر نشون داد ولی برا اکثریت بعد ده روز نشون میده ،ایشالله خبرخوش بارداری باشه براتون،،،،من دوسال منتظر بارداری بودم،تا پریودم میگذست کلی خوشحال مبشدم تا اینکه ایندفعه جواب گرفتم

آره ولی دکتر های طب سنتی نظرشون اینیه که گفتم...😙

من این موصوعی که مطرح کردید تا به حال نشنیده بودم ولی نگران ویار و تهوع بودم که نکنه بچه ضریب هوشیش پایین باشه ولی توی همین تاپیک دوستی به نکته خیلی خوبی اشاره کرد که خیلی باورش کردم و قوت قلبم شد اینکه تربیت حرف اولو میزنه هرچقد که پرورشش بدی همونقدر باعث پیشرفت بچه ات میشی،،،یعنی واقعا من باید رو خودم کار کنم و تلاشمو ببرم بالا ،این نگرانی منو از بین برد 

من این موصوعی که مطرح کردید تا به حال نشنیده بودم ولی نگران ویار و تهوع بودم که نکنه بچه ضریب هوشیش ...

ببین اصلا نگران نباش چون واقعا به ویار ربطی نداره....

اینی رو که بهت گفتم تجربه شده است و این بچه ها یه گروهی چیزی دارن ....اسمش یادم نیست اصطلاحا بهش چی میگن .. اینا بچه هایی بودن که قرار بوده سقط بشن به دستور دکترها ولی طب سنتی بهشون گفته تا ۱۲ هفته جا داره و سقط نشدن و همه جزو بچه های خیلی باهوش هستن...

تربیت اصلا ربطی به هوش نداره ما چندتا خواهر و برادریم که یه جور و با یه امکانات تربیت شدیم ولی مثلا من و یکی از داداشام خیلی باهوشیم یکی از خواهرهام انقدر گیجه ۱۰ سال طول کشیده از اول تا پنجم رو بخونه 😂😂😂

برای سلامتی نینیم صلوات میفرستین؟