2777
2789
عنوان

سلام خانوما ...کسی از قرص لتروزل استفاده کرده...

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 36 پست
عزیزه دلم توکلت به خدا شاید وقتی خدا یه چیزو ازت میگیره میخواد بهترشو بهت بده

عزیزم خدا کنه من دفعه قبل ناخواسته حامله شدم ولی این دفعه فولیکولم ضعیفه ۱۲بود

و بلاخره من هم مامان شدم توروخدا برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خیلیا اونجوری شدن

مال من کیست میشدن یا با آمپول آزاد نمیشدن به نظر خودم چون بیش از اندازه تحریکش میکرد لتروزول ماهی که باردارشدم فولیگلام دکتر میگف خیلی کوچکن لتروزول نخوردی به حد آمپول اچ سی جی نرسیده ولی شکر خدا گرفت دیگه

گرجان به جان من کنی...جان وجهان من تویی

من اول کلومیفن خوردم باردار نشدم تبدیل ب کیست شد حالا نمیدونم از قرص بوده یا هرچی

بعد ک کیستمو درمان کردم یک ماه بعدش لتروزول خوردم و منم خداروشکر جواب گرفتم

انشالله هر کی نی نی بخواد بزودی نی نی سالم و صالح خدا بزاره تو دامنش🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

اصلا نگران نباش به راحتی با دارو قابل درمانه دوستم توکلت بخدا باشه متاسفانه سندروم تنبلی تخمدان و کمبود ذخایر تخمدان اکثر خانم ها رو درگیر کرده

اصلا نگران نباش به راحتی با دارو قابل درمانه دوستم توکلت بخدا باشه متاسفانه سندروم تنبلی تخمدان و کم ...

دقیقا

برای درمان تنبلی تخمدان عرق رازیانه رو بخور شبی ی استکان  ولی تو پریودی نخوری ک‌خونریزی رو زیاد میکنه

اما واقعا جواب میده کیستم اگه داشته باشی درمان میکنه زودم ایشالا باردار میشی

من هیچ مشکلی ندارم ولی شوهرم مشکلش کمبود اسپرم بود زیر۲۰میلیون ولی خداروشکر دو دوره قرص و آمپول مصرف کرد و نرمال شده الان که پیش دکتر خودم رفتم برام لتروزل نوشته که مصرف کنم خیلی میترسم مصرف کنم کیست بشه ونتیجه نگیرم ودوباره نا امید بشم

خدایا شکرت بابت معجزه ای که در دلم گذاشتی .😍
برای درمان نیای تخمدان عرق رازیانه رو بخور شبی ی استکان  ولی تو پریودی نخوری ک‌خونریزی رو زیاد ...

عزیزم الان سخت در حال خوردن لتروزول و بومادران و سیاه دانه هستم ببینم این ماه چی میشه میگیره یا نه

فقط اگه رازیانه خوردی و انشالله جواب گرفتی

تو بارداری هم نباید بخوری چون باعث سقط میشه

و پریودی هم نباید بخوری خونریزی زیاد میشه بعد از پاکی بخور

عزیزم الان سخت در حال خوردن لتروزول و بومادران و سیاه دانه هستم ببینم این ماه چی میشه میگیره یا نه

انشالله هر چی خواست خدا باشه خیره🙏🏻

بنظر من گیاهی و شیمیایی رو باهم نخوری بهتره چون هورمونا بدتر غاطی میکنن 

خیلی میترسم که مصرف کنم و نتیجه نگیرم و دوباره نا امید بشم دیگه خسته شدم

اخه مگه سونو نکرده که بدونه اندازه فولیکولت چقدره؟اگه نرمال باشه لازم نیست بخوری که

من هیچ مشکلی ندارم ولی شوهرم مشکلش کمبود اسپرم بود زیر۲۰میلیون ولی خداروشکر دو دوره قرص و آمپول مصرف ...

عرق رازیانه هم بخوری خوبه ن کیست میشه ن خطر داره و تخمداناتو فعال میکنه خیلی خوبه 

ولی بازم با دکتر مشورت کن

میخوای این ماهو رازیانه بخور اگه نشد بعد برو سراغ شیمیایی

چون درمان رازیانه هم ۴۰روزس بجز ایام پریودی

اما بازهم با دکتر مشورت کنین 

من فقط ی نظر دادم🤗