2777
2789

سلام من دیروزسونوبودم ۶هفته و۳روزمه طبق سونودیروز لکه بینی داشتم برام شیاف نوشته بود که روم اثر نداشت دیروزبرام۲۰تاآمپول پروژسترون نوشت وآسپیرین!

حالا کسی بوده توماه پایین آسپیرین خورده باشه؟لکه بینیم بیشترنمیشه؟

خداجون ممنون بابت سلامتیه پسرم😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی الان که من لکه بینی دارم خونریزی روبیشترنمیکنه؟

نمیدونم بخدا حالا بنظرم با یه دکتر دیگه هم مشورت کن

خدایا به حق فاطمه زهرا هرکی آرزوی فرزند داره و به صلاحشه دامنشو سبز کن.النا خانوم من رو هم در پناه خودت حفظش کن.آمین❤

جنینت قلب داشت خانومی ؟ 

شیاف رو مگه چند روز استفاده کردی ؟ 

هر دوازده ساعت یکی از مقعد بذار قطعش نکن  استراحت داشته باش از جات فقط واس سرویس بلند شو

خدایا همه چیو سپردم ب خودت 💞

از اول بارداریم ماه سوم بیشتر اوقات لکه بینی داشتم و گاهی هم رنگش کاملا قرمز میشد . خیلی استراحت کردم و سعی کردم به خودم استرس ندم چون لکه بینی تو سه ماه اول طبیعیه دکترم شیاف هم داد ولی خیلی استفاده نکردم. شما به اعصابت مسلط باش با بالا رفتن سن بارداری این حالت هم تموم میشه.

جنینت قلب داشت خانومی ؟  شیاف رو مگه چند روز استفاده کردی ؟  هر دوازده ساعت یکی از مقعد ...

شیافو۱۱روزهر۱۲ساعت استفاده کردم ولی لکه بینیم یه روززیادمیشدیه روزکم خواهرشوهرم گفت حتمابروپیش دکتر،دکترم گفت بایدآمپول بزنی واستراحت،منم این ۱۲روزاستراحت بودم حالا گفت تاآخر۳ماه استراحت کن

قلبشم گفت تشکیل شده ولی خیلی کوچیکه برای زدن گفت دقیقااندازه لوبیاست😍

خداجون ممنون بابت سلامتیه پسرم😍