2777
2789

بیاین از عجیب ترین مهمونیاتون بگین

دنیا را بغل گرفتیم گفتندامن است...                                  هیچ کاری با ما ندارد                                            خوابمان برد بیدار شدیم دیدیم                                       آبستن تمام دردهایش شده ایم...ツ

آره

داییم دعوت کرد کل خواهر برادراشو

غذاهارو از جلو منو مامانم برمیداشت میذاشت جلو اون یکی داییم 

همش تعارفشون میکرد

جلو منو مامانم خالی خالی بود

جلو اونا پر پر

پَ بُزرگــــ   میشــــَـم...واسه هر کـــی که کوچـــــیکم کرد.... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره. رفتیم خونه یه نفر از اقوام شوهر

پاگشامون کرده بود خیر سرش.

بعدش بهم گفت چقدر چاق شدی. شوهر ساخته بهت. گمونم هرچی شوهرت درامد داره میریزه تو شکم تو!!!!

خیلی دوست دارم به همه عقاید احترام بذارم ولی پذیرش بعضی از اونها توهین به شعور خودم محسوب میشه!       (آنتونی هاپکینز)

من گوشت نمیخورم

دوس شوهرم دوبار دعوتمون کرد

هر بار هم غذای گوشتی گذاشت سر سفره

یه بار سالاد و برنج خوردم یه بارم برنج و ماست

هر بارم میگفت ببخشید ما خورشت و کباب میخوریم

شما نمیخورید

بلی 😑 خونه جاری البته بی احترامی از طرف فامیلای ایشون بود ازیارو ناراحت نشدم شعورش درهمون حدبود که باراول منودیده نباید بی احترامی کنه وحس نزدیکی بیش ازحدبه یه غریبه داشته باشه ازجاریم ناراحت شدم که چراهیچی بهشون نگفت 😕

من گوشت نمیخورم دوس شوهرم دوبار دعوتمون کرد هر بار هم غذای گوشتی گذاشت سر سفره یه بار سالاد و برن ...

اين كه بي احترامي نبوده 

سليقه ها متفاوت بوده 

كه اونم سليقه شما فرق داشته بيشتر 

مهمان  دعوت کردم 

کلی تدارک دیدم

کلی عزت و احترام  گذاشتم

عین خر مریض بودم  اما  خدا شاهده احترام گذاشتم

بعد

تو خونه ی خودم مهمونام   جوری بهم بی احترامی کردن  حوری اتیشم  زدن که هنوز  بعد از ۴ سال اتیشش  تو جونم 

تا زمانی زنده  ام خاموش نمیشه 😢😢

مهمونی  از این عجیب تر مگه  هست😟😟😟

خدایا عاشقان را با غم عشق اشنا کن ز غمهای دگر غیر از غم عشقت رها کن

اخ اخ یادم انداختی رفتیم عروسی پسر خواهرشوهرم خونه کوچیک،پرمهمون،اهنگ ودست زدن ممنوع،تیرماه کولر نیست،پذیرایی یه بار اونم فقط چای،بچه های کوچیک میرفتم راهرو شوهرش صداش درمی اومد و...

حالا فکر کن خانواده دختر اومدن فقط از اونا پذیرایی کردن و...

خدایا شکرت بابت رسیدن به آرزوهام،هیچوقتتتت از خدا ناامید نشید ، امید و توکل معجزه میکنه .

منو پاگشا کردن کادو دادن بعدش پیغام دادن کادو را بهمون پس بدید.یبارم یه جا شام دعوت بودیم اونا شام خوردن بعد که ما رسیدیم بهمون گفتن برید آشپزخونه شامتون رو بخورید