2777
2789
من ویتاگونس و با رازیانه میخوردم عصرها هم بومادران

اهان زنجبيل هم ميگن خوبه من اونو شروع کردم دارم ميخورم

من خيلي سختي کشيدم اسمم بايد تو کتاب گينس ثبت شه بنام کوچکترين دختر قوي هنوزم مشکلات، و سختي زندگي دنبالم هستن برام دعاکنيد قويترشم هيچوقت نگيد خدايا مشکل بزرگي دارم بلکه به مشکلات بگيد خداي بزرگي دارم من بهش ايمان دارم ميدونم که ميدونه اميدزندگيمه خدايااااا هميشه دستمو گرفتي مبدا روزي ول کني عااااشقتم يه جوره خاص اونجوري که تودلت ميخواست  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از یه عطاری خیلی معتبر شنیدم تو داروخونه ها هم هست ویتاگونس

مرسي ميگيرم

من خيلي سختي کشيدم اسمم بايد تو کتاب گينس ثبت شه بنام کوچکترين دختر قوي هنوزم مشکلات، و سختي زندگي دنبالم هستن برام دعاکنيد قويترشم هيچوقت نگيد خدايا مشکل بزرگي دارم بلکه به مشکلات بگيد خداي بزرگي دارم من بهش ايمان دارم ميدونم که ميدونه اميدزندگيمه خدايااااا هميشه دستمو گرفتي مبدا روزي ول کني عااااشقتم يه جوره خاص اونجوري که تودلت ميخواست  
البته خودمم مصرف دارم ولی این ماه اقدام داشتم نخوردم

من کلا تو اقدامم وچيزاي گرمم ميخورم پري منظم شه

منم از نخستین پریودیم سیکل۲۸داشتم با ساعت منظم و بدون درد اولین ماهی ک اقدام کردم روز ۳۴پریود شدم و قبلش کلی علائم بارداری داشتم ک ۹۹درست هم بود بنظرم چون ماه رمضون بود افطار دعوت بودیم و من عرق تارونه بجای آب خوردم بلافاصله پریود شدم یعنی شب خوردم صبح پریود شدم یعنی احساس کردم ۹۹درصد از باری ک ب خودم آویزون شده بود ۱۰۰درصد برداشته شده.ماه های بعدی روز۳۱پریود میشدم و زیر شکمم سمت راستم خیلی درد میکرد انگار سیخ میزدن تا اینکه رفتم پیش دکتر و سنو نوشت تاpcodام مدروفم۵با گلوکوفاژ واسم نوشته بود دو ماه خوردم سه کیلو وزن کم کردم این ماه ک رفتم سنو ننوشت فقط دوباره همون داروها. مشکل من شایدpcodباشه مهمتر از اون این ک شوهرم نمیتونه کنارم باشه۲۵یا۳۰روز۷روز خونه هست و دکتر میگه شما در ماه فقط دو روز شانس باردار شدن دارین . بگم ک شوهرم آزمایش اسپرم داد و گفت ک مشکلی نداره و همه چیز اوکیه شکر خدا.واسمون دعا کنید زودتر صاحب نی نی سالم شیم ب این ماه عزیز

چند ماه اقدام میکنی باردار نشدی

يکساله و دوماهه نه همسرم ضعيفه تحرکش صفره