shirin123 مدیر استارتر عضویت: 1396/06/22 تعداد پست: 99 عنوان کیا پریودی نامنظم دارن 622 بازدید | 83 پست سلام دوستان کیا پریودی نا منظم دارن و یا داشتن مشگلشون حل شدا 1397/07/25 | 23:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
cr7 عضویت: 1396/09/06 تعداد پست: 1974 من دارم نبابا حل نشده بي صاحب من خيلي سختي کشيدم اسمم بايد تو کتاب گينس ثبت شه بنام کوچکترين دختر قوي هنوزم مشکلات، و سختي زندگي دنبالم هستن برام دعاکنيد قويترشم هيچوقت نگيد خدايا مشکل بزرگي دارم بلکه به مشکلات بگيد خداي بزرگي دارم من بهش ايمان دارم ميدونم که ميدونه اميدزندگيمه خدايااااا هميشه دستمو گرفتي مبدا روزي ول کني عااااشقتم يه جوره خاص اونجوري که تودلت ميخواست
یه_مامان_عاشق_هستم عضویت: 1397/07/25 تعداد پست: 760 دخترم😢 خوشبختی یعنی هم مامان سه تا بچه باشی هم یه عاشق دیوونه😍 کاربر sogolikhanom1 م ترکوندنم 😥
rahajun72 عضویت: 1397/06/18 تعداد پست: 3609 من دارم نبابا حل نشده بي صاحب چجوریه برا شما شاید وجودم به کسی آرامش نده😏ولی همین که حضورم حرص خیلیارو در میاره بهم انگیزه میده😎😎
dokhi_bahari1379 عضویت: 1397/07/03 تعداد پست: 1553 من دارم..البته بخاطر کیست و تنبلی تخمدانه😢😢 دوست عزیزم واسه حاجت دلم صلوات میفرستی🙏...خیلی گناه دارم😢...ممنونتم رفیق❤
زندگینسبتاخوب عضویت: 1397/01/30 تعداد پست: 2908 من داشتم. قبل از بارداری رفتم دکتر بهم دارو داد مرتب شد بعدش منظم شد. الانم که بچه شیر میدم
آیسون1 عضویت: 1395/03/01 تعداد پست: 19976 منم نامنظم بودم و باوجود اینکه متفورمین میخوردم منظم نشد لطفا این تاپیک رو فراموش نکنید🌼
cr7 عضویت: 1396/09/06 تعداد پست: 1974 چجوریه برا شما 5 روز 3 روز 10 روز عقب ميفته همش من خيلي سختي کشيدم اسمم بايد تو کتاب گينس ثبت شه بنام کوچکترين دختر قوي هنوزم مشکلات، و سختي زندگي دنبالم هستن برام دعاکنيد قويترشم هيچوقت نگيد خدايا مشکل بزرگي دارم بلکه به مشکلات بگيد خداي بزرگي دارم من بهش ايمان دارم ميدونم که ميدونه اميدزندگيمه خدايااااا هميشه دستمو گرفتي مبدا روزي ول کني عااااشقتم يه جوره خاص اونجوري که تودلت ميخواست
cr7 عضویت: 1396/09/06 تعداد پست: 1974 منم نامنظم بودم و باوجود اینکه متفورمین میخوردم منظم نشد منم من خيلي سختي کشيدم اسمم بايد تو کتاب گينس ثبت شه بنام کوچکترين دختر قوي هنوزم مشکلات، و سختي زندگي دنبالم هستن برام دعاکنيد قويترشم هيچوقت نگيد خدايا مشکل بزرگي دارم بلکه به مشکلات بگيد خداي بزرگي دارم من بهش ايمان دارم ميدونم که ميدونه اميدزندگيمه خدايااااا هميشه دستمو گرفتي مبدا روزي ول کني عااااشقتم يه جوره خاص اونجوري که تودلت ميخواست
rahajun72 عضویت: 1397/06/18 تعداد پست: 3609 5 روز 3 روز 10 روز عقب ميفته همش برا من همش ۵روز جلو میفته اینم مشکله شاید وجودم به کسی آرامش نده😏ولی همین که حضورم حرص خیلیارو در میاره بهم انگیزه میده😎😎
زندگینسبتاخوب عضویت: 1397/01/30 تعداد پست: 2908 البته من چند سال قبل بارداری رفتم دکی. گفت چند ماه قبل از بارداری بیا تا دارو بدم مرتب بشه و بعد حامله بشو
cr7 عضویت: 1396/09/06 تعداد پست: 1974 برا من همش ۵روز جلو میفته اینم مشکله نميدونم بخدا فقط ميدونم بايد منظم باشه من خيلي سختي کشيدم اسمم بايد تو کتاب گينس ثبت شه بنام کوچکترين دختر قوي هنوزم مشکلات، و سختي زندگي دنبالم هستن برام دعاکنيد قويترشم هيچوقت نگيد خدايا مشکل بزرگي دارم بلکه به مشکلات بگيد خداي بزرگي دارم من بهش ايمان دارم ميدونم که ميدونه اميدزندگيمه خدايااااا هميشه دستمو گرفتي مبدا روزي ول کني عااااشقتم يه جوره خاص اونجوري که تودلت ميخواست
rahajun72 عضویت: 1397/06/18 تعداد پست: 3609 مرسی شاید وجودم به کسی آرامش نده😏ولی همین که حضورم حرص خیلیارو در میاره بهم انگیزه میده😎😎
cr7 عضویت: 1396/09/06 تعداد پست: 1974 داروگياهي دارو شيميايي چيز است بگيد بخوريم مرتب شه من خيلي سختي کشيدم اسمم بايد تو کتاب گينس ثبت شه بنام کوچکترين دختر قوي هنوزم مشکلات، و سختي زندگي دنبالم هستن برام دعاکنيد قويترشم هيچوقت نگيد خدايا مشکل بزرگي دارم بلکه به مشکلات بگيد خداي بزرگي دارم من بهش ايمان دارم ميدونم که ميدونه اميدزندگيمه خدايااااا هميشه دستمو گرفتي مبدا روزي ول کني عااااشقتم يه جوره خاص اونجوري که تودلت ميخواست