shirin123 مدیر عضویت: 1396/06/22 تعداد پست: 99 عنوان کیا پریودی نامنظم دارن | مشاهده متن کامل بحث + 622 بازدید | 83 پست سلام دوستان کیا پریودی نا منظم دارن و یا داشتن مشگلشون حل شدا 1397/07/25 | 23:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shirin123 مدیر استارتر عضویت: 1396/06/22 تعداد پست: 99 لينک درست نيس نمياد متاسفانه بايد آبي باشه بزني روش بره توکانال اين مشکيه باز نميشه اگه واتساپ ... باید کپی کنید بیاید تو تل پیست کنید بعد بزنید بیاید تو گروه
cr7 عضویت: 1396/09/06 تعداد پست: 1974 باید کپی کنید بیاید تو تل پیست کنید بعد بزنید بیاید تو گروه ميزنم نميدونم چرا نمياد من خيلي سختي کشيدم اسمم بايد تو کتاب گينس ثبت شه بنام کوچکترين دختر قوي هنوزم مشکلات، و سختي زندگي دنبالم هستن برام دعاکنيد قويترشم هيچوقت نگيد خدايا مشکل بزرگي دارم بلکه به مشکلات بگيد خداي بزرگي دارم من بهش ايمان دارم ميدونم که ميدونه اميدزندگيمه خدايااااا هميشه دستمو گرفتي مبدا روزي ول کني عااااشقتم يه جوره خاص اونجوري که تودلت ميخواست
shirin123 مدیر استارتر عضویت: 1396/06/22 تعداد پست: 99 جواب نمیده جونم باید کپی کنید بیاید تل پیست کنید بعد بیای گروه
cr7 عضویت: 1396/09/06 تعداد پست: 1974 کپی کردی بله عزيزم من خيلي سختي کشيدم اسمم بايد تو کتاب گينس ثبت شه بنام کوچکترين دختر قوي هنوزم مشکلات، و سختي زندگي دنبالم هستن برام دعاکنيد قويترشم هيچوقت نگيد خدايا مشکل بزرگي دارم بلکه به مشکلات بگيد خداي بزرگي دارم من بهش ايمان دارم ميدونم که ميدونه اميدزندگيمه خدايااااا هميشه دستمو گرفتي مبدا روزي ول کني عااااشقتم يه جوره خاص اونجوري که تودلت ميخواست
shirin123 مدیر استارتر عضویت: 1396/06/22 تعداد پست: 99 بله عزيزم اینو بزن منو پیدا میکنی تو تل آیدیمه
cr7 عضویت: 1396/09/06 تعداد پست: 1974 uopjhh@ زدم تو جستجوي تل گرام نيومد بيخيال خواهر ممنون من خيلي سختي کشيدم اسمم بايد تو کتاب گينس ثبت شه بنام کوچکترين دختر قوي هنوزم مشکلات، و سختي زندگي دنبالم هستن برام دعاکنيد قويترشم هيچوقت نگيد خدايا مشکل بزرگي دارم بلکه به مشکلات بگيد خداي بزرگي دارم من بهش ايمان دارم ميدونم که ميدونه اميدزندگيمه خدايااااا هميشه دستمو گرفتي مبدا روزي ول کني عااااشقتم يه جوره خاص اونجوري که تودلت ميخواست