2777
2789
عنوان

هفته 11بارداری

848 بازدید | 24 پست

سلام 

من هفته 11بارداری هستم ازقبل هم کمی ورم معده داشتم اما الان خیلی بیشتر شده معدم خیلی بزرگ شده و ورم کرد و سوزش داره کسی هست اینطوری باشه ؟

باتموم قدرتم پای بچه هام وامیستم و زندگیشون میسازم ❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هفته ۱۱ زوده

نفخ نیست؟

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 
اگه اذییت میکنه معده ات به دکتر بگو برات قرص رانیتیدین یا شربت مینویسه ولی سرخود نخور

کمی سوزش داره بعضی وقتا بیشتر نگران بزرگ شدنش هستم 

منم نفخ و درد معده هستم همش مجبورم کم غذا بخورم حبوبات اصلا نخورم 

منم خیلی کم غذا میخورم 

من هفته ۹هستم یه کوچولو شکم دراوردم ؛تو بارداری قبلیمم که سقط شد همینطور بودم حتی از بزرگ شدن شکمم چندتا ترک خورده بود من اصلا ترک رو شکم قبلش نداشتم این سری ام کلا معده و روده ام داغونه

فرشته کوچولوی مامان ,پناه قشنگم 26اردیبهشت 98زمینی شد خدا جونم ممنون 😍😍😘😘
اره عزیزم منم هفته ۱۱ هستم سوزش معده نفخ معده دارم شکمم بزرگ شده بعضی وقتا بدجور معده اذیتم میکنه از ...

منم درد میکنه زیر شکمم نگران میشم 

روشکمم یکم خوابیدم امروز دردش زیاد شد