2777
2789
عنوان

باردارم لک بینی دارم

298 بازدید | 39 پست

بچه هااومدم مطب دکتر ۶هفته و۵روزمه لک بینی دارم دعاکنید برای بچم اتفاقی نیوفتاده باشه وقلبشم الان بگه تشکیل شده توروخدا التماس دعا

خداجون ممنون بابت سلامتیه پسرم😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله چیزی نیس الان بری سونو شاید یه هفته عقب بگه ینی بشی ۵ هفته پس نگران نباش اگ قلب هنوز تشکیل نشده بود

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

چیزی نیست لکه بینی و بیشتریا اوایل بارداری دارن

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدامیشه برا سلامتی تو دلیم یدونه صلوات بفرستین 🌷🌷

انشالله سالمه عزیزم اما برا قلب زوده هنوز

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
انشاا...که هیچی نیست و بچتم سالمه منم دقیقا ۶ هفته و ۵ روز بودم به خونریزی افتادم و تا یکماه هم لک ب ...

خداروشکر برای منم دعاکن اول لکه بینی بودبعدخون شدبعدبازلکه

خداجون ممنون بابت سلامتیه پسرم😍
خداروشکر برای منم دعاکن اول لکه بینی بودبعدخون شدبعدبازلکه

منم دقیقا همینجوری بودم البته گفت هماتوم داری و باید استراحت کنم تهدید به سقطم ولی قلبش میزنه خدا رو شکر دیگه بقیش با خداست

پسرم اومدی شدی همه دنیام

منم از روز موعد لک داشتم تاهمین دیروز صبح 

فک میکردم پریودم 

ولی خب سرِهفت روز لکه بینیام خدارو هزارمرتبه شکر قطع شده 

شماحتما استراحت داشته باش ایشالا که قلبشم تشکیل شده ومیزنه

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹