2777
2789
عنوان

جامونده های اربعین بیاین.😢

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 55 پست
خیلی ها به امام حسین اعتقاد دارن. من یه بار دیدم یه خانوم مسیحی اومده بود برای نذری. گفتن شما چرا. گ ...

الهی  واقعا خیلی جالبه کربلا اومدنشون

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من همه دنیا رو بگردم مثه تو پیدا نمیشه نه هیچکی توی دنیا ❤️عشقم❤️ مثه تو زیبا نمیشه 🫂یکی اینجاست که تو رو هر جوری بشی باز تو رو دوست داره همیشه🌹 یکی اینجاست که تو رو تنها نمیذاره همیشه 🌹از باگ های دنیا هم ؛ اینکه با هر کی حالمون خوبه ،ازمون دوره...💔🙃 https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420 

اینا مسیحی ان؟؟؟؟؟😮تو کربلا چی میخوان

نیلای پروفایلتو تغییر دادی اصلا نشناختم 😐 احساس غریبی می کنم 🙄

🏴🏳️💙❤️💚... این جهان کوه است و فعل ما ندا، از نداها سوی ما اید صدا 💙💚❤️ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب خیلی از مسیحی ها به امام حسین ارادت دارن 

اخه اینا خارجین

کریلا پیاده روی اربعین 

خیلی جالبه 😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من همه دنیا رو بگردم مثه تو پیدا نمیشه نه هیچکی توی دنیا ❤️عشقم❤️ مثه تو زیبا نمیشه 🫂یکی اینجاست که تو رو هر جوری بشی باز تو رو دوست داره همیشه🌹 یکی اینجاست که تو رو تنها نمیذاره همیشه 🌹از باگ های دنیا هم ؛ اینکه با هر کی حالمون خوبه ،ازمون دوره...💔🙃 https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420 

نیلای پروفایلتو تغییر دادی اصلا نشناختم 😐 احساس غریبی می کنم 🙄

😂😂😂😂😂 اره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اخه اینا خارجین کریلا پیاده روی اربعین  خیلی جالبه 😍

اره واسه منم جالب بود جالب تر از اون رفتار عراقی ها با زائرا بود!! 🙁😳

این فروشنده های مواد مخدر رو هم امام حسین میطلبه که را به را میرن کربلا.......؟؟؟؟؟؟

ادم از دل خیلیا خبر نداره. محله مادرم اینا هم یکی بود لات و چاقوکش. اونم رفت کربلا و توبه کرد.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

بهونه نیست

شوهرم نمیزاره خب چجوری برم وقتی راضی نیست

"من بسیار ثروتمند، بسیار، زیبا و بسیار غمگینم" ................................................................................................................ می توان همچون عروسک های کوکی بود/با دو چشم شیشه ای دنیای خود را دید/می توان در جعبه ای ماهوت/با تنی انباشته از کاه/سالها در لابلای تور و پولک خفت/می توان با هر فشار هرزه دستی/بی سبب فریاد کرد و گفت/"آه من بسیار خوشبختم"
ادم از دل خیلیا خبر نداره. محله مادرم اینا هم یکی بود لات و چاقوکش. اونم رفت کربلا و توبه کرد.

والا این یرگشته توبه که نکرده هیچ کارشم توسعه داده.ولی در کل حق باشماست

صدسال ره مسجد ومیخانه بگیری....عمرت به هدررفته اگر دست نگیری....بشنو ازپیرخرابات تواین پند....هردست که دادی زهمان دست بگیری

پدرم 4 سال پیش اونجا فوت شدن همون جا نجف وادی السلام خاکسپاری کردیم 

خیلی دلم تنگ میشه 

ما هم چند روز دیگه اگر خدا بخواد میریم 

وقتی چترت خداست بگذار ابر سرنوشت هرچه میخواهد ببارد
اره واسه منم جالب بود جالب تر از اون رفتار عراقی ها با زائرا بود!! 🙁😳

عراقیا ک عادیه ولی فقط تا اربعین😳 بعدش دیگه تو روت نگاه نمیکنن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واقعا؟  🙄 چقدررر تفاوت قبل و بعد دارن پس 🤭 

چند روز پیش یه کلیپ دیدم خانومه بچه شو تو خیابون رو اسفالت خوابوند تا زائرایی که با پای برهنه بودن پاهاشونو بزنن بهش من این طوری بودم😲😲😕

واقعا؟  🙄 چقدررر تفاوت قبل و بعد دارن پس 🤭  چند روز پیش یه کلیپ دیدم خانومه بچه شو تو خ ...

😞اره بخدا

داییم اینا هر سال میرن بعد هم اربعین رفتن هم خوردن ب بعدش مثلا میگف فردای اربعین خودتم میکشتی کسی بهت نمیرسید 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

همون که ازاول محرم تا اربعین هم که شهرشون شلوغ بشه خیلیه ما بزار اینجا جمکران چندروز شلوغ میشه وریخت وپاش وزمین وکثیف کاری میشه انگار چندروزه دارن شربت واش میدن خیلی هم بداخلاق تشریف دارن

هرچیزی کمش دارو است .متوسطش غذا است .وزیادش سم است .حتی محبت کردن