2777
2789
عنوان

سلام به همه دوستان ان شالله نائب الزیاره همتونم

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 67 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهشون بگو دنیا گفت مرسی که چهارسال التماسمو ندیدین چله هامو قبول نکردین و کلا خودتون وخداتون کاری کردبن ب همه چی شک کنم

من اگه کافرم بشم مقصر نیستم

چون عدالت خداتون رو ندیدم

گرمسلمان گرمسیحی گریهود،،،آدمی باشید،مذهب هرچه بود

دور دلای تک تکتون بگردم ک حریم محبت اهل بیته 

انشالله همه تون حاجت روا باشین 

انشالله عشق آقا مستدام باشه تو قلبتون

دستاتون ضریح آقا رو زود زود لمس کنه 

ب برکت صلوات بر محمد و آل محمد ص

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

گاهی سکوت بهترین کلام است

زیارتت قبول خوشا به سعادتت...  نمیدونم چرا قسمت نمیشه تروخدا از ته قلبت بخا که مشکل ویزای منم حل شه بیام تروخدا..  دارم دق میکنم😢

اللهم عجل لولیک الفرج                                                

عزیزم سلامم روبه آقاامام حسین وآقام عباس برسون بگو ویداچشم به راهه اونم بطلبین وبراش یه نی نی سالم بدی😢😢😢😢😢😢😢 

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔
بهشون بگو دنیا گفت مرسی که چهارسال التماسمو ندیدین چله هامو قبول نکردین و کلا خودتون وخداتون کاری کر ...

الهی قربونت برم 

بهش میگم ی دنیایی هست خیلی دوستون داره آقا ولی یکم گرفتاره 

بهش میگم دنیا رو دریاب ک اگر تو دستشو بگیری دیگه هیچ وقت مسیرشو گم نمیکنه

گاهی سکوت بهترین کلام است