2777
2789

اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِنآئِكَ عَلَيْكَ مِنّى سَلامُ اللّهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَ بَقِىَ اللَّيْلُ وَ النَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللّهُ اخِرَالْعَهْدِ مِنّى لِزِيارَتِكُمْ اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ

ازهمه تون التماس دعای خیردارم

انشالله نائب الزیاره همتونم نجف و کربلا

حلالم کنین

پیشاپیش عذر میخوام شاید نتونم پاسخگوی پستاتون باشم گوشی همراهم نمیبرم ولی نخاستم قفل کنم ک هرچی دوست دارین بنویسین

فردا انشالله از مرز راهی میشیم ب دیار عشق

گاهی سکوت بهترین کلام است

وااای عزیززم التماس دعا😍😍😍😍همه نی نی سایتی هارو یادت باشه دعا کنی😍😍😍اجرت با خدا

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

التماس دعا

کِیفشو ببرین❤

خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه !                                                                                                                                                                           "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"                      #سَردارِ_مَن❤                                                                                  من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱              

بهش از طرف من بگو آقا همه از مهربوني ات ميگن بيا به اين حقير هم نگاهي كن

بهش بگو من بريدم

بگو خيلي خسته ام

بگو به كرامتش اميد بستم

بگو از خدام بود بيام پابوست بگو چرا منو دعوت ميكنه

بگو يكي اينجا حالش بده

بگو اگه حاجت روام نكنه خودمو ميكشم

توروخدا بهش بگو

لایکم نکن خوشگلم ❤️                     امروز هم طبق معمول قراره 3 اتفاق بسیار عالی برام بیافته. خدایا شکرت. خدایا شکرت. خدایا شکرت