2777
2789

https://www.aparat.com/v/dtVYG/%D8%B3%D8%AE%D9%86%D8%A7%D9%86_%D8%AF%D8%AE%D8%AA%D8%B1%DB%8C_%DA%A9%D9%87_%DB%8C%DA%A9_%D8%A8%D8%A7%D8%B1_%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%87_%D8%AC%D9%87%D9%86%D9%85_%D9%88_%D8%AF%D9%88%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D9%87_%D8%B2%D9%86%D8%AF%D9%87

حتما ببينيد

اخلاق بد مثل لاستيك پنجر ميمونه ...  تا عوضش نكنيم به جايى نميرسيم....

نمیشه

آیا میدانید😍 سرعت پیشرفت علم در ایران ۱۱ برابر دنیا است۲-آیا مى‏دانید ایران تولیدکننده قایق پرنده رادارگریز با سرعت ۸۵۱ کیلومتر است؟۳-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران دومین کشور دارنده تکنولوژى بیودیزل در جهان است؟۴-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران هشتمین کشور تولیدکننده اورانیوم ۲۰ درصد در جهان است؟۵-آیا مى‏دانید ایران احداث‏ کننده بلندترین سد بتنى در جهان است۶-آیا مى‏دانید ایران سومین کشور تولیدکننده داروى بیمارى‏ ام اس در جهان است؟۷-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران دومینکشور تولیدکننده هواپیماهاى استراتژیک خورشیدى در جهان است۸-آیا مى‏دانید ایران تنها تولیدکننده پرینتر سه بعدى میکروسکوپى در خاورمیانه است‏۹-آیا مى‏دانید ایران در میان پنج ارتش قوى جهان در حوزه سایبرى قرار دارد۱۰-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران تنها تولیدکننده ایمپلنت چشمى در جهان است۱۱-آیا مى‏دانید ایران نخستین تولیدکننده پودر استخوان در جهان است.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ازین تبلیغات  تو تل گرام زیاد دیدم

هیچ وقت هم بازش نکردم  

راستش باور نداشتم شون🙄

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

کی تاالان رفته و برگشته؟؟

اینا چیه گوش میدین ادم قبض روح میشه از زندگی میوفته

بنده به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم.همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو!هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ،جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش!از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه.کار اشتباه اشتباهه😕حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه (کپی امضای یک کاربر)از اتصال مغزوزبونتون مطلع باشیدبعد نظربدید  
😂😂 اول یاد بگیر لینک بذاری بعد این خزعبلات رو شیر کن😁😂

Dr Parnia says there are scientific explanations for the reaction, and says seeing people is not evidence of the afterlife, but more likely the brain just scanning itself as a survival technique.

He said thanks to modern technology and science “death does not have to be limited to philosophy and religion, but it can be explored through science”.

“They can hear things and record all conversations that are going on around them.”

شما را به شنیدن پادکست های نامه هایی به داف بابا دعوت میکنم     @manahmadmortezaseason1

من خودم يه بار خوابه حجهنم و ديدم به قدري واقعي به نظر ميومد كه خس نميكردي خوابه،علتش اين بود

يه مدت در مورد حجاب دچار  شك شده بودم و خيلي ذهنم مشغولش بود طوري كه ميخواستم مثل گذشته باشم و حجاب و بزارم كنار كه اين خواب و ديدم

وحشتناك بود و عاقبت بي حجابي رو خدا بهم نشون داد كه ديكه كامل از فكر شك به حجاب اومدم بيرون