2777
2789
عنوان

میگم ها

144 بازدید | 27 پست

بیشتر از بارداری که قراره بچه به دنیا بیاد 

اون وقتی که شکمت بزرگ میشه با ادا و اطوار راه میری خیلی قشنگه 

من عکس زنان باردار رو که میبینم اول صفحه نی نی سایت دلم میره چه باحالن غذا خوردنشون تکیه دادنشون کتاب خوندنشون 

خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خخخ باور کن اصلا مثل اونا نیستم  فقط شکمم اومده جلو کارامو مثل قبل میکنم

الهی عزیزم از خودت عکس بگیر کیف کن بعدا که میبینی 

خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها
نههههه من باردارم ولي بدم مياد شكمم بياد جلو

چرا بدت میاد این قدرت خداست دیگه بعدم معلوم میشه دیگه مگه چادر بپوشی 

یا که چاق باشی شکمت رو هم چاقیت پوشش بده یا اینقدر لاغر باشی معلوم نشه

ولی باحاله به نظر من

چرا بدت میاد این قدرت خداست دیگه بعدم معلوم میشه دیگه مگه چادر بپوشی  یا که چاق باشی شکمت رو ه ...

من خيلي لاغرم خدا كنه معلوم نشه 

ولي عااااشق نينيمم😍😍😍

حسبنا الله و نعم الوكيل

خیلی شیرینه دورانش امیدوارم هر کی مثل من آرزو داشتن بچه داره خدا بهش یدونه لپ گلی خوشگل بده 

هر کی هم حامله است به سلامتی فارغ بشه بدون داشتن مشکلات 

من از بچه دار شدن نمیترسم تو شکمم باشه ولی از لحظه زایمان فوق العاده میترسم 

و از زمانیکه به دنیا میاد و باید همه حواست پیشش باشه شیرش بدی نخوابی 

بزرگ کردنش این جور چیزهاش نمیدونم بچه دار شدن خوبه یا بد شیرینه یا نه شنیدم میگن خوبه و فلان 

ولی من که تجربه نکردم نمیدونم چطوری چطور میشه 

دلم میخواد یه یه بچه صالح سالم با ایمان خوشگل خدا بهم بده دلم میخواد یه پسر با ادب با فهم داشته باشم که هوای منم داشته باشه وقتی بزرگ شد 

دلم میخواد دل سوز مامانش باشه حرفش رو گوش کنه درس خون باشه پدر و مادرش رو درک کنه که بعضی چیزها رو اگه نتونستیم براش تهیه کنیم کلا آقا باشه 

دلم میخواد بعدا که دختر دار شدم هوای آبجی کوچکش رو داشته باشه بهش محبت کنه 

دلم میخواد دخترم خانم باشه به حرف مامانش گوش بده همدم مادرش باشه 

با من درد دل کنه من بشم دوستش 

دلم میخواد سرزبون دار و باادب باشه من زیاد اجتماعی نبودم دلم میخواد همیشه شاد باشه همه رو بخندونه دختر پاک و شادی باشه 

یعنی میشه من یه همچین روزهای رو ببینم 

اولش حتما سخته ولی خدا کنه بچه های خوبی داشته باشم 

منم شبیه قبلم فقط تو خونه بالباس تنگ مشخصه باردارم 😄😄😄

الهی خیلی باحاله از خودت عکس بگیر کیفش رو بکن