2777
2789
عنوان

میگم ها

| مشاهده متن کامل بحث + 144 بازدید | 27 پست

میگن  آدم حسرت چیزهای رو میخوره که نداره درسته من بچه ندارم دلم میخواد داشته باشم ولی بعضی وقتها فکر میکنم میگم واقعا خودت بچه میخوای یا به خاطر حرف مردم که میگن دوساله ازدواج کردی بچه نداری یا به خاطر مادر شوهر پدر شوهر که نوه میخوان یا به خاطر مامان و بابام که پیش مردم نگن دخترش بچه نداره 

نمی دونم ولی الان که فعلا یه ثبات اقتصادی هم نداریم که بگم اوضامون خوبه و اشکالی نداره ولی به وقتی های هم فکر میکنم که شوهرم با لذت با بچه های مردم بازی میکنه همه بهم میگن نگاه کن شوهرت چه بچه دوسته براش یکی بیار با اینکه مشکل فعلا از شوهرم بود تازه عمل کرده من دم نمیزنم پیشون که میگم باشه هر چی خدا بخواد واقعن هم به این اعتقاد دارم میگم خدایا صلاحت هر چی هست همون رو بهم بده 

ولی از انتظار هم خسته شدم این دفعه که پریود شدم دلم شکست و همه نی نی سایتها رو هم دعا کردم 

خدا آخر و عاقبتمون رو به خیر کنه 

من همیشه دلم میخواست پنج شش تا خواهر بودیم ولی من یه دونه بیشتر خواهر ندارم حالا نمیدونم چرا از آینده و بچه داری اینها میترسم 

خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها
من از بچه دار شدن نمیترسم تو شکمم باشه ولی از لحظه زایمان فوق العاده میترسم  و از زمانیکه به د ...

دوران بارداری خیلی سخته انقد که من موقع حالت تهوع اذیت شدم الان که ماه آخر هستم و سنگین شدم اذیت نمیشم از زایمان هم فعلا نمیترسم چون تجربه نداشتم تا حالا .....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این پست رو نگه میدارم تو آینده میام میخونم ببینم چی شده اوضاعم خوبم چطورم 

به نظر من باید عاشق  بچه باشی حتی قبل از نداشتنش 

خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها
دوران بارداری خیلی سخته انقد که من موقع حالت تهوع اذیت شدم الان که ماه آخر هستم و سنگین شدم اذیت نمی ...

تو یه مرحلش رو رد داری میکنی مونده قسمت دومش که باید ببینی دنیاش چطوریه 

البته اگه بچه اولت باشه 

امیدوارم به سلامتی به دنیا بیاد نی نی خوشگلت راستی پسر یا دختر ؟

میگن  آدم حسرت چیزهای رو میخوره که نداره درسته من بچه ندارم دلم میخواد داشته باشم ولی بعضی وقته ...

من که میگم بچه روزیشو با خودش میاره من وقتی باردار شدم مستاجر بودیم همسرم هم حق التدریس توی دانشگاه تدریس میکرد بعد از چند ماه بخصوص وقتی جنسیت بچه مشخص شد که دختره بدون پیش زمینه قبلی خونه خریدیم و بعد از اون آموزش و پرورش اعلام نیاز کرد برای استخدامی اونم همسر من که هیچ استخدامی نمیتونست شرکت کنه چون 37 سالش بود و دیگه از سن استخدامیش گذشته بود یهو آموزش و پرورش گفت سن 35 و 40 و 45 سال و هم قبول میکنه و همسر من شرکت کرد و خداروشکر قبول شد باورمون نمیشد واقعا خدا انقد لطف کنه و به خاطر حضور بچه انقد روزیمونو زیاد کنه

من که میگم بچه روزیشو با خودش میاره من وقتی باردار شدم مستاجر بودیم همسرم هم حق التدریس توی دانشگاه ...

برای منم دعا کن عزیزم 

تو یه مرحلش رو رد داری میکنی مونده قسمت دومش که باید ببینی دنیاش چطوریه  البته اگه بچه اولت با ...

خیلی ممنون عزیزم ....دختره ....هر چه سختی داشته باشه از این به بعد مثل دوران بارداری سخت نخواهد بود من دختر خواهرمو خودم تا دو سالگی بزرگ کردم یعنی از صبح تا شب پیش خودم بود حتی آبله مرغون گرفته بود خودم ازش مراقبت کردم تا خوب شد

خیلی ممنون عزیزم ....دختره ....هر چه سختی داشته باشه از این به بعد مثل دوران بارداری سخت نخواهد بود ...

عزیزم چه خاله مهربونی خدا دختر خودت رو حفظ کنه عزیزم 

عزیزم چه خاله مهربونی خدا دختر خودت رو حفظ کنه عزیزم 

خیلی ممنون خانومی ....راستش من دانشجو بودم و کار خاصی نداشتم اون زمان خواهرم شاغل بود و من دلم نیومد بچه شو بزاره مهد الان دیگه دختر خواهرم 12 سالشه قدش از من بلندتره خخخخخ

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2166471/نکاتی-درباره-درخواست-حذف-تاپیک-ها

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

اینو چک کنید

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

اینو چک کنید

این تایپک های که گفتی همشون قفله نمیشه درخواست داد که تایپکی رو حذف کنید 

و گفتید که هر کسی پیام بده خصوصی پاک نمیکنیم

من کجا درخواست حذف بدم