2777
2789
عنوان

لنز چه رنگی بگیرم؟؟؟

90 بازدید | 8 پست

من چشمام یکم ضیفه میخام لنز بگیرم دوستان...

لنز طبی رنگی ضایع نیس؟

چون تو  دانشگاه هم میخام استفاده کنم...

تعداد رای : 12
نظرسنجی
ساده
9
75%
رنگی
3
25%

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من طوسی دوست دارم 😍

ولی اجازه ندارم از لنز استفاده کنم😒

نه باران میخواهم نه گریه پنهانی،سکوت میکنم نمیخواهم کسی بداند درد دلم را وقتی ک میدانم تو میدانی(: میشه برام دعاکنیدو صلوات بفرستید♥️😊

نمیدونستم لنز طبی رو زنگی هم میدن...من چشام شمارسون یکه برای منم میدن یا باید شمارش بیشتر باشه؟هزبتش چقدره

زندگی پانتومیم است...حرف دلت را به زبان بیاوری باخته ای👆👇👉👈
نمیدونستم لنز طبی رو زنگی هم میدن...من چشام شمارسون یکه برای منم میدن یا باید شمارش بیشتر باشه؟هزبتش ...

طبی رنگیش هم هست..

نمیدونم ولی فک کنم ب هر شماره ای بدن...

قیمتشم والا نمیدونم خاهر...خخخ

چرا عزیزم؟؟

😒ن مامانم میزاره ن نامزدم 😒اخر ی روزی لنز میخرم میزارم 😁😁😁😂😂😂😂 

نه باران میخواهم نه گریه پنهانی،سکوت میکنم نمیخواهم کسی بداند درد دلم را وقتی ک میدانم تو میدانی(: میشه برام دعاکنیدو صلوات بفرستید♥️😊
طبی رنگیش هم هست.. نمیدونم ولی فک کنم ب هر شماره ای بدن... قیمتشم والا نمیدونم خاهر...خخخ

پس چی میدونی تو😀😀😀😀

زندگی پانتومیم است...حرف دلت را به زبان بیاوری باخته ای👆👇👉👈