2777
2789
عنوان

چجوری بگم نه😓

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 40 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا چی درست می کنی ؟ بگو منم یاد بگیرم میخام جاریمو دعوت کنم درست کنم .یا عکس بذار از کارت&nb ...

چند تا عکس گذاشتم دوست داشتی ببین

مرا عهدیست با جانان که تا جان در بدن دارم🌺🌺🌺 هواداران کویش را چو جان خویشتن دارم 
این عکس و عکس قبل رو میشه بگی چی هستن ؟ خصوصا لایه زیر این عکس . ممنوونم خانم هنرمند. خیلی زیبا هست ...

اولی که ژله ویترینی ه. لایه اول الو را و توت فرنگیاس.  لایه دوم شیر و ژلاتین و شکر. لایه سوم شیر و ژله توت فرنگی

مرا عهدیست با جانان که تا جان در بدن دارم🌺🌺🌺 هواداران کویش را چو جان خویشتن دارم 
این عکس و عکس قبل رو میشه بگی چی هستن ؟ خصوصا لایه زیر این عکس . ممنوونم خانم هنرمند. خیلی زیبا هست ...

دومی هم پاناکوتای کیوی

لایه اولش ژله سبز رنگ

طرز تهیه پاناکوتای کیوی هم. نیم کیلو کیوی رو رنده میکنی با چند ق شکر میزاری سر گاز تا نرم و شیرین بشه حدود ده دقیقه‌. چند  قطره رنگ سبز خوراکی میزنی و می زاری خنک شه بعد پیمونه میکنی به ازای هر لیوان یه ق غ خوری سر پر پودر ژلاتین آب میکنی با یه بسته خامه اضافه میکنی به کیوی ها. و خوب هم میزنی تا بدست بشه بعد به لایه ژله سبز که قبلا ریختی تو قالب اضاقه میکنی 

در ضمن شما لطف دارید😊🌸

عزیزم ممنونم. بعد من می تونم فردا بعداز ظهر درست کنم و پنج شنبه ظهر از قالب در بیارم ؟ منظورم اینه ک ...

آره عزیزم دقیقا همینقدر زمان لازمه براش. نه خیالت راحت نمیشکنه. 

فقط دو تا نکته قالبت اگه سیلیکون یا  فلزیه قبلش یه آب بگردون داخلش،بزار ده مین تو فریزر. اگه پلاستیکی ه با پنبه یکم چربش کن.

نکته دوم برا شفافیت و براقی ژله . به جای استفاده از آب جوش ، رو حرارت گاز بزار تا کاملا باز بشه