2777
2789
عنوان

چجوری بگم نه😓

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 40 پست
بگو باشه ولی لطفا هم وسایلشو واسم بیار هم بیا کمک بچمو نگهدار تا بتونم درست کنم. در غیر اینصورت شرمن ...

تصورش هم شیرینه. خیلی بده آدم نتونه  نه بگه.

مطمئنم شوهرم بفهمه کلی آمپر میچسبونه ک چرا قبول کردی وقت نداری با این بچه.

احتمالا پیام بدم بهش که راحت تر بتونم حرفم و بزنم.

مرا عهدیست با جانان که تا جان در بدن دارم🌺🌺🌺 هواداران کویش را چو جان خویشتن دارم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بگو وسایل رو بخر میام خونتون درست می کنم. نی نی ام نگه دار برام . 

آره فک کنم اینجوری خیلی بهتره. آخه حتی خونه رو هم مرتب و تمیز کنم دسر درست کردن کلی کثیف کاری داره

مرا عهدیست با جانان که تا جان در بدن دارم🌺🌺🌺 هواداران کویش را چو جان خویشتن دارم 
آره فک کنم اینجوری خیلی بهتره. آخه حتی خونه رو هم مرتب و تمیز کنم دسر درست کردن کلی کثیف کاری داره

اره بگو تابلو میشی و نمیشه که دوباره از اینجا ببری خونتون. من میام خونه تون . 

روش بنویس با تشکر غزاال

🤣🤣🤣

یا بزارم عکساشو تو اینستا که نظرتون راجب این دسرم چیه؟ دوست شم فالوئرمه😁😁😁

اره بگو تابلو میشی و نمیشه که دوباره از اینجا ببری خونتون. من میام خونه تون . 

همین کار و میکنم👌👌

ولی باید یه جوری بهش بفهمونم دیگه بهم نگه... دفعه اولش نیست هر چقدرم توضیح میدم براش میگه من یاد نمیگیرم خودت باید درست کنی

تصورش هم شیرینه. خیلی بده آدم نتونه  نه بگه. مطمئنم شوهرم بفهمه کلی آمپر میچسبونه ک چرا قبول ک ...

خیلی هم نه گفتن راحته. منم مث شما بودم. ولی یکبار که گفتم نه دیگه راحت شد. البته مسائل مختلف بود

همین کار و میکنم👌👌 ولی باید یه جوری بهش بفهمونم دیگه بهم نگه... دفعه اولش نیست هر چقدرم توضیح مید ...

حالا چی درست می کنی ؟ بگو منم یاد بگیرم میخام جاریمو دعوت کنم درست کنم .یا عکس بذار از کارت  .ممنون

خیلی هم نه گفتن راحته. منم مث شما بودم. ولی یکبار که گفتم نه دیگه راحت شد. البته مسائل مختلف بود

من تو همه مسائل این نقطه ضعف و دارم حتی تو محیط کارم . خودمو نابود میکنم که طرف مقابل یه وقت ناراحت نشه. 

البته الان چند وقتیه بهتر شدم بهانه بچه رو میارم ولی در کل مستقیم نمیتونم بگم نه.

خودش گفت میام نی نی تو نگه میدارم. ولی خونمون انفجار اتمیه... باید کلی خونه تمیز کنم تا آبروم نره

بگو نه من میام خونتون 😁

خدایا به عزت و آبروی بنده های خوبت به من و همسرم کمک کن 🌷 دوستت دارم 😘
 حالا چی درست می کنی ؟ بگو منم یاد بگیرم میخام جاریمو دعوت کنم درست کنم .یا عکس بذار از کارت&nb ...

همین دسرای ساده رنگی رنگی ژله ای و پاناکوتا و این حرفا.

همشم از نت درمیارم. بزار الان چن تا عکس میزارم برات