2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نهایی ها رو خوب دادی؟؟ من می‌خوام 405نهایی بدم یازدهم و دوازدهم ب نظرتون چطور بخونم نمره بالای ۱۸میخ ...

من شب امتحانی خوندم نمره زیر ۱۷ نداشتم غیر ۳ تا درس سلامت و بهداشت و ادبیات و عربی ( شدم ۱۶/۷۵ و سطحش خیلی بالا بود )

برای تخصصیا وقتی برای کنکور میخونی سعی کن کنارش نمونه سوالات نهاییشم حل کنی

برای عمومیا هم از الان شروع کن بخون و نمونه سوال حل کن

بنظرم اونجور که میگن نهایی سخت نیست و نمره ۱۸ اوردن خیلی اسونه و از ۱۸ به بعد هست که یکم چالشی میشه

متولد ۷۳هستم ۱۲سال از درس دور بودم دو ماهه شروع کردم پایم هم خوبه

اگر پایت قویه میرسونی

اتفاقاً نظام قدیم دروسش سخت تر و گسترده تر بوده

حتما میرسونی و نمره خوبی میگیری

برای نهایی فقط نمونه سوال حل کن و با پاسخنامه مطابقت بده نوع نگارش و …

من زیست و با فرهمند شیمی فراهانی ریاضی هم کرمی و فیزیک شجاعی  پیش میرم ب نظرم از خود خوان خیلی بهتره هم با استادا پیش میری و تست میزنی جزوه کاملی هم دارن تو اسفند هم درست تمام میشن بعدش دوره

برا کنکور خود خوان میخونی یا با استاد پیش میری

برای زیست خودم میخونم

اما ۳ درس محاسباتی بر اساس استاد پیش میرم

زمین شناسی هم کلاً تغییر کرده اگر میخوای دبیری ببینی یا کتاب بخونی حتماً چاپ امسال رو بگیر و کلاسای امسال رو ببین

من زیست و با فرهمند شیمی فراهانی ریاضی هم کرمی و فیزیک شجاعی پیش میرم ب نظرم از خود خوان خیلی بهتره ...

افرین استادای خوبی هستن اما زیاد به کلاس اکتفا نکن

خودت تست زیاد بزن تکلیف که میدن حتماً انجام بده وگرنه فیلم خالی دیدن درصدتو تغییر نمیده

برای زیست خودم میخونماما ۳ درس محاسباتی بر اساس استاد پیش میرمزمین شناسی هم کلاً تغییر کرده اگر میخو ...

اره همه جزوه ها رو ۴۰۵گرفتم تازه هم  بسته QB گرفتم برا تمام دروس میگن خوبه هنوز تستشو نزدم