2777
2789
عنوان

چجوری بگم نه😓

314 بازدید | 40 پست

بچه ها من تو کار دسر خیلی واردم. با اینکه تا قبل از این کارمند هم بودم برای مهمونیای خیلی از دوستان و فامیل دسر درست کردم. 

اما الان یه نوزاد شش هفت ماهه دارم به غیر از هزینه بالایی که برام داره وقت سر خاروندنم ندارم حالا جاریم رو زده که میتونی برام درست کنی؟ تازه برا خودشم نمیخواد برا دوستشه . روش نشده بگه دسرای مهمونیاش تا الان کار خودش نبوده.یعنی خودش نمیفهمه بچه کوچیک دارم؟؟؟

😣😣😣

مرا عهدیست با جانان که تا جان در بدن دارم🌺🌺🌺 هواداران کویش را چو جان خویشتن دارم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودش گفت میام نی نی تو نگه میدارم. ولی خونمون انفجار اتمیه... باید کلی خونه تمیز کنم تا آبروم نره

مرا عهدیست با جانان که تا جان در بدن دارم🌺🌺🌺 هواداران کویش را چو جان خویشتن دارم 
حالا این یه بار انجام بده بعدش دیگه بگو نمیتونم بگو هزینش زیاده و رک حرفتو بزن

بهش گفتم وقت خرید ندارم هیچی مواد اولیه هم تو خونمون نیست. گفت لیست بده بخرم 😅😅

یعنی پا به قرص واستاده سر خواسته ش