2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پریود اول منظم نیست دو هفته تا چهل روز متغییره من سقط اولم بعد از دو هفته پریود شدم اما سر دومی سر موقع سیکل 28 روزه شدم البته من هر دوتا رو کورتاژ کردم ولی دکترا هم میگن بین دو هفته تا 40 روزه

در دلم آشوبی ست که خدا داند و من😔😔
من ۲۵ شهریور سقط کردم خیلی غصه خوردم ولی خب چاره چیه ایشالله نی نی باشه تو دلت 

حتما حکمتی داشته انشالله شما هم ب زودی نی نی دار بشی منم تا موعدم صبر میکنم ک ببینم قضیه چیه😂 شما چند هفته سقط داشتی؟ چرا سقط شد؟

خدایا شکرت 

حتما حکمتی داشته انشالله شما هم ب زودی نی نی دار بشی منم تا موعدم صبر میکنم ک ببینم قضیه چیه😂 شما چ ...

۱۱ هفته سقط شد ولی رشدش روی نه هفته مونده بود قلبش نمیزد هفت هفته که رفتم سالم بود قلبش میزد وهیچ مشکلی نداشت شما چی؟

من ۲۵ شهریور سقط کردم خیلی غصه خوردم ولی خب چاره چیه ایشالله نی نی باشه تو دلت 

اگه پریود نشدی برو دکتر خیلی برات ناراحت شدم منم 17 مرداد سقط درمانی داشتم دخترم پنج ماهش بود اخر ماه دیگه باید به دنیا میومد وقتی بهش فک میکنم قلبم اتیش میگیره

در دلم آشوبی ست که خدا داند و من😔😔