الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم شما به چه منظور استفاده میکنی؟برای کیست یا باردار شدن؟من دوسال باردار نمیشدم کیست داشتم رازیانه و بومادران و افشره گل سرخ+ویتاگنوس استفاده کردم همون ماه اول باردار شدم.اما یه هفته قبل موعد پری قطع کن اگه باردار نشدی و پری شدی دوباره از روز ۵ یا ۷ شروع کن تا یه هفته قبل موعد پری قطع کن.من روزی دوتا میخوردم اما تا ۴ تا هم جا داره استفاده کنی.
عشق مثل جنگ می مونه...شروع کردنش راحته...تموم کردنش سخته...فراموش کردنش محاله...
عزیزم شما به چه منظور استفاده میکنی؟برای کیست یا باردار شدن؟من دوسال باردار نمیشدم کیست داشتم رازیان ...
من پری نامنظم دارم از اون قرص استفاده میکردم ماه پیش قطع کردم پری نشدم این ماه دیروز روز تخمک گذاریم بود اقدام بار داری کردم ماه پیشم اقدام داشتم ولی بی بی زدم منفی بود
من پری نامنظم دارم از اون قرص استفاده میکردم ماه پیش قطع کردم پری نشدم این ماه دیروز روز تخمک گذاریم ...
برای منظم شدن پریودت روزی ۲۰ قطره افشره گل سرخ رو بریز تو ۱/۳ لیوان اب و ناشتا بخور.درکنارش عرق رازیانه ۱ لیوان ظهر و عرق بومادران ۱ لیوان عصر.من هر ۶ ماه با زور امپول پریود میشدم اما اینارو استفاده میکردم خوب شرم.حتی به دوستایی که مشکل مشابه داشتن گفتم اونام مشکلشون برطرف شد.ویتاگنوسم فقط ماه اقدام خوردم البته بعد اینکه پریامو منظم کردم که اونم ماه اول باردار شدم.
عشق مثل جنگ می مونه...شروع کردنش راحته...تموم کردنش سخته...فراموش کردنش محاله...