2777
2789
عنوان

کی ویتاگونس استفاده میکنه

605 بازدید | 36 پست

سلام دوستان تروخدا بیاید اگه میدونید بگید

منم از ویتاگونس استفاده میکردم ماه پیش قطش کردم دیروز اقدام به بارداری کردم خطرناکه اگه ادامه بدمش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شما به چه منظور استفاده میکنی؟برای کیست یا باردار شدن؟من دوسال باردار نمیشدم کیست داشتم رازیانه و بومادران و افشره گل سرخ+ویتاگنوس استفاده کردم همون ماه اول باردار شدم.اما یه هفته قبل موعد پری قطع کن اگه باردار نشدی و پری شدی دوباره از روز ۵ یا ۷ شروع کن تا یه هفته قبل موعد پری قطع کن.من روزی دوتا میخوردم اما تا ۴ تا هم جا داره استفاده کنی.

عشق مثل جنگ می مونه...شروع کردنش راحته...تموم کردنش سخته...فراموش کردنش محاله...
عزیزم شما به چه منظور استفاده میکنی؟برای کیست یا باردار شدن؟من دوسال باردار نمیشدم کیست داشتم رازیان ...

من پری نامنظم دارم از اون قرص استفاده میکردم ماه پیش قطع کردم پری نشدم این ماه دیروز روز تخمک گذاریم بود اقدام بار داری کردم ماه پیشم اقدام داشتم ولی بی بی زدم منفی بود 

عزیزم شما به چه منظور استفاده میکنی؟برای کیست یا باردار شدن؟من دوسال باردار نمیشدم کیست داشتم رازیان ...

وای چ خوب خوشبحالت شما چندوقت منتظر بودی؟؟و علائمت چی بود؟؟

خدایا مرسی ک دخترمو به من هدیه دادی خودت نگهدارش باش 🙏🙏🙏🙏❤️❤️❤️❤️
من پری نامنظم دارم از اون قرص استفاده میکردم ماه پیش قطع کردم پری نشدم این ماه دیروز روز تخمک گذاریم ...

شایدم بارداری یعنی العان دوماهه پر نشدی؟؟همیشه پر. نمیشی

خدایا مرسی ک دخترمو به من هدیه دادی خودت نگهدارش باش 🙏🙏🙏🙏❤️❤️❤️❤️
من پری نامنظم دارم از اون قرص استفاده میکردم ماه پیش قطع کردم پری نشدم این ماه دیروز روز تخمک گذاریم ...

برای منظم شدن پریودت روزی ۲۰ قطره افشره گل سرخ رو بریز تو ۱/۳ لیوان اب و ناشتا بخور.درکنارش عرق رازیانه ۱ لیوان ظهر و عرق بومادران ۱ لیوان عصر‌‌.من هر ۶ ماه با زور امپول پریود میشدم اما اینارو استفاده میکردم خوب شرم.حتی به دوستایی که مشکل مشابه داشتن گفتم اونام مشکلشون برطرف شد.ویتاگنوسم فقط ماه اقدام خوردم البته بعد اینکه پریامو منظم کردم که اونم ماه اول باردار شدم.

عشق مثل جنگ می مونه...شروع کردنش راحته...تموم کردنش سخته...فراموش کردنش محاله...
برای منظم شدن پریودت روزی ۲۰ قطره افشره گل سرخ رو بریز تو ۱/۳ لیوان اب و ناشتا بخور.درکنارش عرق رازی ...

پریودای منم نامنظم شده امروز 8 روز تاخیر دارم 😢یه ماه پیش سونو دادم خوب بود...این ماهم نزدیک تخمک گذاری باید برم برای بررسی فولیکول

برای منم دعا کن 

مرسی