عزیزم من دوسال انتظار کشیدم و هیچ دارویی روم جواب نداد.تو تاپیکای قبلیم نگاه کنی یه تاپیک زدم و راه حل هایی که انجام دادم و باردار شدم رو کاملا توضیح دادم.راه حل هایی که بر اساس علمه و پایه اش کلی تحقیقه که خودم انجام دادم و مطمینم هر کی انجام بده باردار میشه.اینم پیام یکی ازدوستانی که روش منو انجام داده بود و نتیجه گرفته بود و الانم تو اقدام بارداریه.
عشق مثل جنگ می مونه...شروع کردنش راحته...تموم کردنش سخته...فراموش کردنش محاله...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من الان از یه عطاری معتبر که مطب درمان سنتی هم دارن پرسیدم خیالم راحت شد میگه قرص ویتاگونس واسه که کسایی اقدام به بارداری دارن ضرر نداره تازه به بارداریشونم کمک میکنه
واسه منم دعا کن ماه پیش که منفی شد خیلی ناراحت شدم حتما کارایی که کردی رو انجام میدم ممنون که تجربیا ...
خواهش یکنم عزیزم.انشالله که خدا دامن همه منتظرا رو سبز کنه.دستور کامل کارایی که میکردمو تو تاپیکای قبلیم گذاشتم حتما یه سر بزن.اگه مشکلت فقط تنبلی تخمدان و پلی کیستیک باشه حتما با این چیزایی که گفتم باردار میشی.
عشق مثل جنگ می مونه...شروع کردنش راحته...تموم کردنش سخته...فراموش کردنش محاله...