2777
2789
عنوان

کی ویتاگونس استفاده میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 605 بازدید | 36 پست
وای چ خوب خوشبحالت شما چندوقت منتظر بودی؟؟و علائمت چی بود؟؟

عزیزم من دوسال انتظار کشیدم و هیچ دارویی روم جواب نداد.تو تاپیکای قبلیم نگاه کنی یه تاپیک زدم و راه حل هایی که انجام دادم و باردار شدم رو کاملا توضیح دادم.راه حل هایی که بر اساس علمه و پایه اش کلی تحقیقه که خودم انجام دادم و مطمینم هر کی انجام بده باردار میشه.اینم پیام یکی ازدوستانی که روش منو انجام داده بود و نتیجه گرفته بود و الانم تو اقدام بارداریه.

عشق مثل جنگ می مونه...شروع کردنش راحته...تموم کردنش سخته...فراموش کردنش محاله...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه هاااااااااا

من میخوردم خیلی هم اثرش خوب بود

اما واسه آزمایش ازدواج رفتم گفتن مصرف شیشه رو نشون میده ینی سکته کردم جلو نامزدم هم خیلی بد شد

تنها چیزی که میخوردم اون بود دیگه نخوردم

دکتر هم گفت به عطاری ها اعتماد نکن

برای منظم شدن پریودت روزی ۲۰ قطره افشره گل سرخ رو بریز تو ۱/۳ لیوان اب و ناشتا بخور.درکنارش عرق رازی ...

من ماه پیش اقدام داشتم باردار نشدم دیروز اقدام کردم به نظرت اینایی که گفتی با ویتاگونس استفاده کنم

عزیزم شما به چه منظور استفاده میکنی؟برای کیست یا باردار شدن؟من دوسال باردار نمیشدم کیست داشتم رازیان ...

سلام من دو روزه دارم رازیانه میخورم که پریود بشم ،چند روز باید مصرف کنم تا پری بیاد

((هیچکس عوض نمیشه ..خرش از پل میگذره😔))بعله اینطوریاست...
بچه هاااااااااا من میخوردم خیلی هم اثرش خوب بود اما واسه آزمایش ازدواج رفتم گفتن مصرف شیشه رو نشون ...

چی خوردی که مصرف شیشه رو نشون داده

((هیچکس عوض نمیشه ..خرش از پل میگذره😔))بعله اینطوریاست...

من الان از یه عطاری معتبر که مطب درمان سنتی هم دارن پرسیدم خیالم راحت شد میگه قرص ویتاگونس واسه که کسایی اقدام به بارداری دارن ضرر نداره تازه به بارداریشونم کمک میکنه

من ماه پیش اقدام داشتم باردار نشدم دیروز اقدام کردم به نظرت اینایی که گفتی با ویتاگونس استفاده کنم

من باهم استفاده میکردم

عشق مثل جنگ می مونه...شروع کردنش راحته...تموم کردنش سخته...فراموش کردنش محاله...
سلام من دو روزه دارم رازیانه میخورم که پریود بشم ،چند روز باید مصرف کنم تا پری بیاد

۱ ماه تمام همراه با بومادران و افشره گل سرخ.اثرشو چند برابر میکنه

واسه منم دعا کن ماه پیش که منفی شد خیلی ناراحت شدم حتما کارایی که کردی رو انجام میدم ممنون که تجربیا ...

خواهش یکنم عزیزم.انشالله که خدا دامن همه منتظرا رو سبز کنه.دستور کامل کارایی که میکردمو تو تاپیکای قبلیم گذاشتم حتما یه سر بزن.اگه مشکلت فقط تنبلی تخمدان و پلی کیستیک باشه حتما با این چیزایی که گفتم باردار میشی‌.