2777
2789
عنوان

بچه ها تا نتركيده مياين؟

259 بازدید | 15 پست

من واسه يه مشكلى كه ٣سال هست دارم خيلى دوندگى كردم ( مالى نيست) و خيلى روى فكر و زندگيم تاثير داره خيرم هست

فكر ميكنم راهى جز دعا ندارم ولى تو شهرمون دعانويس خوب نيست كسى رو ميشناسين يا ديدين كسى جواب بگيره؟

ميشه گزارش نزنين مشكل دارم 😔

عاشق كه ميشى يعنى خدا لطفش رو بهت تموم كرده❤️ خدايا ببخشيد اگه بنده ى خوبى نبودم ميخوام بهترين باشم برات خودت دستم رو بگير ❤️ دوستت دارم خدا ❤️ RBA ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خرافات محض هست الكي پولاتون رو به رمال و كلاهبردارا نديد

اگه شما هم جز كسايى هستين كه قرآن رو قبول داريد تو قرآن هم اومده

عاشق كه ميشى يعنى خدا لطفش رو بهت تموم كرده❤️ خدايا ببخشيد اگه بنده ى خوبى نبودم ميخوام بهترين باشم برات خودت دستم رو بگير ❤️ دوستت دارم خدا ❤️ RBA ❤️
عزیزدلم قربونت برم به خدا همشون کلاهبردارن مفاتیح بخون ان شالله مشکلت حل میشه

جواب نگرفتم

بله عزیزم خدا بهترین مشکل گشاست به خودش پناه ببر و تلاش کن

تو اين سه سال همش سپردم دست خودش به خودش پناه بردم ولى

اخ منم ميخوام دعا نويس خوب😔

ميگن تو خوزستان زياده

قران دعاس مرحمه هر دردي تو نت سرچ كن خودت بخون دعا نذر كن 

جواب نگرفتم ازش..

حتمن تو ای کار خیرت نیست اگر باشه گاهی وقتا دعا خیلی دیر قبول میشه وقتی تو راهت قرار میگره که فکرش رو هم نمیکنی ولی این وسوسه های شیطانی هست که به سمت غلط میبردت مراقب باش فقط به خدا پناه ببر ان شاالله خودش مشکلت را حل کنه دعا نویس ها فقط پول کار دارن از آیت قرآن استفاده علط میکنن نکن این کار رو گناه هست

خدایا شکرت   

عزیزم باید واسه خواستتد تلاش کنی

اگر شد که بهتر و اگر نشد با تلاش شرایط دیگه که شاید بهتر از اون باشه پیش میاد

من که دستی در آتش دارم بهت میگم

سمت این کارا نرو . اگر صلاح اون بالایی باشه با زبون خودت حتی فارسی هم باشه میشنوه و درست میشه کم کم خواستد

این سومین کاربریمه خسته شدم از بس کاری ساختم😢😢😢آنااااام بودم شدم پرین ۱۲۳  الانم پریین هستم.😕😕😕