2777
2789
عنوان

بیقراری و گریه نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 76501 بازدید | 33 پست
بردم دکتر گفت کولیک داره دارو داد تموم شد بهتر شده بود من دیگه دکتر نبردم تا سه روز بعد دوباره شروع ...

شربت کامی وی بده اونم خوبه در واقع روش نوشته عرق زیره و ترنجبین. من کامی وی می دادم به دخترم بدک نبود از داروخونه بدون نسخه پی تونی بخری جلدش صورتی هست 

یکی اومد با احساسم بازی کنه گفتم گزارشگر خیابانیه بیخیال شد! 😆😆
‍ ♨️علائم ریفلاکس  ⚠️نوزادان مبتلا به ریفلاکس معده اغلب از نظر والدین نوزادانی هستند بی قرا ...

پسرمنم همه این علامتارو داره حتی سینمم نمیگیره گریه میکنه برای همین شیر خشکیش کردم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا علائم پسر منو گفتی

من هم پدی لاکت دادم و خودم لبنیات رو کامل قطع کردم، خوب شد

سعی کن آخرشب حمومش کنی تا آروم شه بخوابه، پسر من الان ۳ماهشه من تازه دارم خوردن لبنیاتو شروع میکنم به مقدار کم

از چند روزگی شروع کرد گریه و بیقراری 

1 ماه گه تو دستگاه بود چون زود بدنیا اومده بود...از ماه بعدش که دست خودم بود بیقرار بود

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  
شربت کامی وی بده اونم خوبه در واقع روش نوشته عرق زیره و ترنجبین. من کامی وی می دادم به دخترم بدک نبو ...

منم کامی وی دادم اما الان تقریبا دو هفته ای میشه فروش کامی وی تو داروخونه ها غیرمجاز شده

واا چرا؟

نمیدونم، خواهر من تو داروخانه کار میکنه اون بهم گفت که اطلاعیه اومده برامون که کامی وی ها رو جمع کنیم و مرجوع بدیم و اجازه فروش نداریم

به دکتر پسرم گفتم گف نده دیگه 

پسرمنم همه این علامتارو داره حتی سینمم نمیگیره گریه میکنه برای همین شیر خشکیش کردم 

خب دیگه باید ببریش دکتر بهش موتیلیوم و رانیتیدین میده چند روز بخوره خوب میشه و داروهاشم نباید قطع کنی

دوباره قطار دلم افتاد روی ریل جنوب...بعضی از روزها انگار جزو عمر ما حساب نمی شوند...روزهایی که قبل از غروب آفتاب روبروی اروند نشسته ای...این موج ها با تو میخواهند حرف بزنند این صدا صدای موج آب نیست صدای کلنجار رفتن دریاست برای فاش کردن رازهایی که به چشمانش دیده...و تو میبینی که آسمان اروند هم سنگینی می کند...نماز را که خواندی باید بروی کاروان در حال حرکت است و ناگزیر باید بروی دلت را جا می گذاری کنار یادمان شهدای گمنام اروند و می گویی من این دل را به امانت کنارتان می گذارم و می روم... دلاوران دریا دل مراقب دلم باشید من به شهری برمیگردم که کمتر امانت داری چون شما را داردبه شهری که من می روم کمتر پیدا می شود کسی که به آب خروشان اروند خشمگین بزند و طناب را رو به ساحل رها کند به امید آنکه مهدی فاطمه(عج) انتهای طناب را می گیرد...من به شهری بر میگردم که امام غایبش غریب است،ادبیات شهر من با ساحل اروند متفاوت است..                                                                 خدا جووونم ازت ممنونم بابت همه داشته ها و نداشته هایم که داشته هایم نعمت و نداشته هایم حکمت توست..                 تیکر تولد یکسالگی دخترمه😍😍
برای چی هست 

برای کولیک و دل درد و نفخ. حالا که یکی این بالا گفت داره از داروخونه جمع میشه پس تو هم از پزشکت بپرس بعد بده. 

یکی اومد با احساسم بازی کنه گفتم گزارشگر خیابانیه بیخیال شد! 😆😆