2777
2789
عنوان

پودر اينوفوليك???

1535 بازدید | 20 پست

خانما كسي خورده از اين پودر ؟براى تخمك گذارى نتيجه ام گرفته؟

گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍😍میشه واسه سلامتی کوچولوم یه صلوات بفرستی😍😍خدا ازم گرفتش بعد چهارسال انتظار واسه ارامش دلم دعا کنید😔امیدم از خدا قطع نشده منتظر اتفاقای خوبم🙏 دخترم ارامش زندگیم خدایا شکرت😍
بله عالیه دوستم خورد

امروز دكترم بهم داد ولى امروز روز١٤بوز بخورم بنظرتون يا بزارم ماه بعد؟

گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍😍میشه واسه سلامتی کوچولوم یه صلوات بفرستی😍😍خدا ازم گرفتش بعد چهارسال انتظار واسه ارامش دلم دعا کنید😔امیدم از خدا قطع نشده منتظر اتفاقای خوبم🙏 دخترم ارامش زندگیم خدایا شکرت😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امروز دكترم بهم داد ولى امروز روز١٤بوز بخورم بنظرتون يا بزارم ماه بعد؟

فک میکنم این دارو اینطوری نیس ک توروزای خاصی از قاعدگی لازم باشه مصرف کنی

مکمل غذاییه....ینی هروقتی میتونی بخوری 

مثل قرص لتروزول و ایناها نیست ک بگن ازروزِ چندِقاعدگی تا روزچند بخور

ازامروز ک  دکتر بهت داده شروع کن مصرفشو تا وقتی تموم شه

فک میکنم این دارو اینطوری نیس ک توروزای خاصی از قاعدگی لازم باشه مصرف کنی مکمل غذاییه....ینی هروقتی ...

اهان پس از فردا بخورم نوشته روزى يه بستشو بخورم،مرسي♥️♥️♥️♥️♥️

قربونت😙 ان‌شاءالله ک زودی اثرکنه برات

مرسي عزيزم

دکتر دوستم گفته بود اون ماهی ک میخوای باردار بشی باید ماه قبلیش از اول پریودت روز دوتا بخوری.

ینی مثلا شما اگ قصد داری ماه بعدی باردار شی این ماه از اول پریودت باید میخوردی حالا دیگه نمیدونم دکتر شما چجور گفته.

ولی دوست من باردار شد ماه بعدیش

میشه اگه در این زمینه اگه اطلاعاتی دارین بگین ممنون

عزیزم بستگی داره مشکلتون چی باشه. این یک سال اقدام ایا اقدام اصولی داشتین؟سر تاریخ تخمک گذاری اقدام داشتین و اینکه شوهرتون وضعیتش اوکی هست یا نه.

دوست من خودش یه مقدار تنبلی داشت.

شوهرش اوکی بود.

دکتر براش این پودر رو نوشت ک یک ماه قبل از ماهی ک میخواد اقدام کنه صبح و شب قبل از صبونه و شام بخوره از این پودر.

بعد پریود ک شد هم 5 شب کلومیفن خورد.

روز 8 و 9 هم دوتا امپول زد ک اسمشو نمیدونم اگه خواستین میپرسم ازش بهتون میگم.

و روز 13 رفت سونو ک یه فولی 22 داشت.

و همون ماه اقدام کرد و باردار شد.

این پودر باعث تقویت تخمدان و تخمک میشه و باعث میشه شانس بارداری بره بالاتر و اینکه اگر لقاح صورت گرفت اون تخمک لقاح یافته تقویت شده باشه و مقاومت زیادی داشته باشه و سقط نشه.

دکترشم یکی از دکترای فوق تخصص شهرمون بود.

سوال دیگه ای بود در خدمتم

این پودرو دکتر میده یا میشه تهیه کنیم و استفاده کنیم

دكتر ميده ولى دارويي نيس تقويت ميكنه مشكلى نداره اگه بخورى چون روش نوشته

عزیزم بستگی داره مشکلتون چی باشه. این یک سال اقدام ایا اقدام اصولی داشتین؟سر تاریخ تخمک گذاری اقدام ...

اره اقدام داشتیم همسری هم سالمه فقط دکتر بهم گفت تنبلی داری، پریودمم منظمه