2777
2789
عنوان

اينجوري يه خانوم شيك و با كلاس باشيم 👸🏻👠

| مشاهده متن کامل بحث + 47956 بازدید | 591 پست
خدای مهربون پدرتون رو رحمت کنه  در مراسم پدرم از فامیل های نزدیکمون چند نفر با آرایش و لباس نا ...

عزیزم راه پدرتون پر نور باد.خیلی سخته واقعا قلب ادم میشکنه از بی درکی ادمها

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه سالاد ژله يا غذائي ميخوايم و اونور سفرست ازين ور به اون  دولا نشيم و برداريم،اروم به شوهرتو ...

یعنی بذاریم شوهرمون دولا بشه؟

زندگی تجربه شب پره درتاریکی ست    زندگی چیزی نیست که لب طاقچه ی عادت از یاد من وتو برود🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒
خنده با صدای خیلی بلند خوب نیست. مخصوصا بعضیا که خنده های گوشخراشی دارن

وای من همچین عادتی دارم نمیدونم چجوری ترکش کنم. اهل خندیدن توجمع نیستم ولی خدا نکنه یه موضوع خنده دار پیش بیاد چنان خنده ای میشکنم که نگو. اولین نفر تو خندیدن میشم بقیه کلا موضوع و خندیدن خودشون رو فراموش می کنند  

گذشته نگذشته
خدای مهربون پدرتون رو رحمت کنه  در مراسم پدرم از فامیل های نزدیکمون چند نفر با آرایش و لباس نا ...

آره من هم تو مسجد دانشگاه تو صف نماز جماعت یکی رو دیدم جلوم نشسته و داره آرایش میکنه. واقعا نمیدونستم باید چجوری بگم که ناراحت نشه.یا سه چهار تایی جلوی کسی که داره نماز می خونه میشینن و بلند بلند حرف میزنن.

گذشته نگذشته
ادم بايد خودش باشه چرا بايد باكلاس باشه؟؟؟؟

از فدیم گفتند ادب مرد به ز دولت اوست. این رفتارهایی که بهش میگن نشانه باکلاسی در واقع همون رفتارها و حرکات مودبانه ست. 

گذشته نگذشته

دوستان وقتی کسی خیلی به یه چیزی اصرا کرد چیکار کنیم؟مثلا وقتی تو مهمونی بر خلاف میلت چایی برداشتی که صاحبخونه ناراحت نشه ولی هی میگه بخور،تو که چاییتو هنوز نخوردی،بعد انقد میگه مجبوری میخوریش،دوباره با اصرار زیاد یه چایی دیگه واست میریزه درست ترین روش برخورد با این آدما چیه؟من واقعا نمیدونم

هر چیز که در جستن آنی ،آنی...😌
#آداب_معاشرت آداب دست دادن رو جدي بگيريد، چون خيلي وقت ها دست دادن، اولين ويترين رفتاري شماست ب ...

آخ حرف دلمو زدی

از کسی که شل و وا رفته حرصم میگیره

بعضیا که فقط چهار تا انگشت میارن

خب اجبار نیسکه یا دست نده

یا خوب بده

با تچـــــــکر

و خدایی که در این نزدیکی ست***

من واقعا روش رفتار درست با کسایی که اختیار آدمو دستشون میکیرن بلد نیستم.مثلا من یکم خجالتیم و یه روز که خونه ی مامانم اینا بودم یکی از اقوام نزدیکم به زور بهم میگه چرا خونه ی ما نمیای. میگم میام حتما میام.میگه خب پاشو الآن بریم.میگم نه یه روز دیگه میام  مرسی. میگه الآن چرا نمیای و... تا اینکه آخر سر میبرتم خونشون واسه مهمونی.بعد از خونشون زنگ میزنم شوهرمم شام بیاد اونجا از اونور شوهرم ناراحت میشه چرا با من هماهنگ نکردی .من میدونم از دوست داشتنشه ولی واقعا اذیت میشم.مودبانه ترین رفتار چیه تو اینجور مواقع؟

هر چیز که در جستن آنی ،آنی...😌