2777
2789
عنوان

اينجوري يه خانوم شيك و با كلاس باشيم 👸🏻👠

| مشاهده متن کامل بحث + 47956 بازدید | 591 پست

اگه خيلي عرق ميكنين و لباس رنگ روشن ميپوشين حتما حواستون به زير بغلتون باشه  و تند تند لباس رنگ روشن رو بشورين،خيلي زشته تو مهموني يا تو خيابون زير بغل يه خانوم زرد باشه❌

فقط برقص،آدم بايد يه جاهايي رها شه😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه سالاد ژله يا غذائي ميخوايم و اونور سفرست ازين ور به اون  دولا نشيم و برداريم،اروم به شوهرتو ...

شیکمویی ها همش راجب خوردنه😁

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!دخترم تنهاتر...!!!و پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشق قدیمم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!!!

حتما واسه هركاري دستكش هاي آشپزخونه (فريزري يا لاتكس)دست كنين كه دور ناخن هاتون رنگ نگيره و زير ناخناتون كثيف نشه،هم واسه سلامتي دستاتون هم بهداشتي تره😉

فقط برقص،آدم بايد يه جاهايي رها شه😁

من رو بو خیلی حساسم😐

بنظر من اولین چیزی ک ادما حس میکنن از طرف مقابلشون بوی طرفه 

فک کن ی جا نشستی بغل دستیت ک صحبتیم باهم نمیکنین خیلییی لباسای شیک و گرونی خریده ولی شدیدا بوی بد میدنظرتون راجب این ادم چیه؟

میگن تو جهنم یه اتاق هست پُر بچه مهمون  
موقعی که کسی داره باهامون حرف میزنه آدامس نجوییم وترق توروق کنیم

نکنیم😄😄

ميشه واسه مادر شدنم لطف کنید صلوات بفرستين و دعام کنین خدا بهم بچه هاي سالم وصالح بده ممنونتون ميشم محتاج دعاهاتون هستم ! 🙇🙇🙇🙇🙏🙏بعد چندسال چشمم به نوشتم خورد😭الان خدارو شکر دوتا بچه سالم دارم😍
موقع غذا جويدن دهنمون رو ببنديم و آروم غذا بخوريم،موقع خوردن ته ديگ و خيار و چيزايي كه صدا ميده خيلي ...

خیار سبز رو مگه میشه خرچ خرچ نکنه عمرا.رو دور کندم باشیم یه خرچی میکنه.  

من رو بو خیلی حساسم😐 بنظر من اولین چیزی ک ادما حس میکنن از طرف مقابلشون بوی طرفه  فک کن ی جا ...

ادم بودار😐

👑حسبی الله 👑         ⭐️             🌟                ⭐️                    ⭐️لیلا که شدی میفهمی مجنون تمام قصه ها نامردن⭐️
من رو بو خیلی حساسم😐 بنظر من اولین چیزی ک ادما حس میکنن از طرف مقابلشون بوی طرفه  فک کن ی جا ...

دماغمو میگیرم بهش میگم بو میدی😂😂😂😂😂😂بعددعوامیشه😂😂😂😂

ميشه واسه مادر شدنم لطف کنید صلوات بفرستين و دعام کنین خدا بهم بچه هاي سالم وصالح بده ممنونتون ميشم محتاج دعاهاتون هستم ! 🙇🙇🙇🙇🙏🙏بعد چندسال چشمم به نوشتم خورد😭الان خدارو شکر دوتا بچه سالم دارم😍