2777
2789
عنوان

اينجوري يه خانوم شيك و با كلاس باشيم 👸🏻👠

| مشاهده متن کامل بحث + 47956 بازدید | 591 پست
وای من تو مهمونی وقتایی که تصمیم میگیرم باکلاس بخورم چایی خوردنم صدا میده     وقتای دیگه ...

افریییین😂😂😂من وقتایی ک خیلی استرس دارم شکمم صدا میده😐😂😂

❤و خدایی ک به شدددددت کافیست❤
ذاتی که نه... بستگی به این داره کجا و چطوری بزرگ و تربیت شدن... خونواده و کسانی که باهاشون در ارتباط ...

به نظرم هر دوش مکمل

یجورایی اکتسابی و انتسابیه

یجورایبم انگار بعضی هارو جون به جون کنی با کلاسی و شخصیت و جنتلمنی  از سر و کلشون میبار 

بعضی اوقات به شوهرم میگم فلانی انگار بوی شخصیبت میده و اینو متاسفانه تو آقایون انگار بیشتر...البته فقط من نمی‌گم بلکه تو خیلی از بحثها و کتابا هست 

بنظرم جدا از همه اینااااااا باس ظاهر و باطن آدم هر دوش اوکی باشه 

خدای کلاس و جذابیت باشی ولی باطنت همسو با ظاهر و رفتارت نباشه 

ببخشید دور از جون آخرش میگن

ایش با اون اداهای فلانششششششش😎😎

بنظرم تمرین کنیم 

پندار ،گفتار و رفتار نیک داشته باشیم .😍😍😍💖💖💖

وقتی فکر میکنم ممکن است تمام زندگیم را از قبل نوشته باشی ،لبخندی مسرت بخش تمام وجودم رادربرمیگیرید و دیگر مانند گذشته برایم رعب آور نیست .وای خدا چه زیباست زندگی که به دستان تو نوشته شده باشد .و من بیصبرانه منتظر فرداهایی زیبا و خداگونه و هستم.فرداهایی که خوشبختی عشق خداگونگی موفقیت معنویت ثروت  تلاش دانش معرفت نبوغ سلامتی زیبایی آرامش ومعجزات خدانوشت، بینظیر برایمان در نظر گرفته ای......⁦❤️⁩⁦⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦خدایا با تمام وجود تلاش میکنم در دستانت آسوده به نظاره بنشینم،تا مبادا با خودمحوریم خدانوشتهایت را خدشه ای وارد شود .(((و اینست راز تو برای همه مان که خوشبختی ها را پاک کردیم و .........)))

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چنتا کتاب برای مطالعه بگید میخوام سلیقه هارو ببینم من در رابطه با رشته م میخونم یعنی روانشناسی و در ...

این تیپ کتاب ها خیلی خوبن واقعا نگاه آدم را به زندگی تغییر میدن 

ولی به نظر من کتاب هایی که شاهکارهای ادبیات دنیا محسوب می شن و تاربخ هم باید هر چند وقت یکبار یه کتاب ازشون خونده بشه

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»
من رو بو خیلی حساسم😐 بنظر من اولین چیزی ک ادما حس میکنن از طرف مقابلشون بوی طرفه  فک کن ی جا ...

این یکی خیلی غیر قابل تحمله .منم خیلی رو بو حساسم یه آدم هرچقدم خوب و اوکی باشه ولی بو بده من به کل نظرم راجع بهش عوض میشه اصلا دست خودم نیست

من شک ندارم یکی هست که تو خواب از ما کار میکشه! وگرنه این حجم از خستگی اول صبح غیر عادی😩😩😩😩
چنتا کتاب برای مطالعه بگید میخوام سلیقه هارو ببینم من در رابطه با رشته م میخونم یعنی روانشناسی و در ...

5زبان عشق

حکمت دولت فرزانگی

واقعا رو من تاثیر داشتن و خیلی دوسشون دارم.

برای خوشبختیم صلوات بفرستید  
بد دهن نباشيم يه سري خانوما فكر ميكنن اگه موقع حرف زدن فحش بدن و بي ادبي كنن خيلي كول و با نمك هستن ...

خیلی عالی بود توصیه های باکلاس بودن ممنونم ازت

هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن  . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو  احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم 
اگه سالاد ژله يا غذائي ميخوايم و اونور سفرست ازين ور به اون  دولا نشيم و برداريم،اروم به شوهرتو ...

ما دولا نمیشیم که زشته شوهرامون دراز به داز میشن بعد خودشون کیف میکنن میگن میبینی زن دستم چقدر درازه منم یه لبخند ملیح میزنم   

فقط خدا   
اتفاقا خیلی خیلی مهمه تو مراسم پدرم چند نفر با ارایش عروس اومده بودن من اصلا یادم نمیره و نمیبخشمشون ...

خدای مهربون پدرتون رو رحمت کنه 

در مراسم پدرم از فامیل های نزدیکمون چند نفر با آرایش و لباس نامناسب اومده بودند حالا خوبه زمستون بود وگرنه با بیکنی می اومدند خیلی ناراحت شدم دلم ازشون شکست خیلی قلبم جریحه دار شد از طرز لباس پوشیدنشون

السلام عليك يا صاحب الزمان مهدي موعود عجل الله تعالي فرجه الشريف عليه السلام یا صاحب الزمان ادرکنی یا صاحب الزمان اغثنی آقا بیا دلم برات لک زده می ترسم روزی بیایی من نباشم این حسرت به دلم بمونه بیا آقا بیا اين عشق آتشين ز دلم پاك نمي شود مجنون به غير خانه عشقش نمي شود بر تخت يوسف كنعان نوشته اند هر يوسفي كه يوسف زهرا نمي شود دل از طلب ندارم تا كام من بر آيد يا جان رسد به جانان يا جان من در آيد آن دوست که دیدنش بیاراید چشم بی دیدنش از گریه نیاساید چشم ما را ز برای دیدنش باید چشم گر دوست نبیند به چه کار آید چشم در تأخیر ظهور نقش نداشته باشیم که اگه نقش داشته باشیم اون دنیا باید جواب منتظرا و خونای به ناحق ریخته شده در اثر تاخیر ظهور رو بدیم اون موقع چه جوابی خواهیم داشت می خوان هر جوری شده اسلام و مسلمون ها رو به فساد بکشن آهای اونایی که منتظر مولایید آقا جز ما شیعه ها کيو داره؟ شما رو به خدا بیایم حداقل ما نمک رو زخم مهدی فاطمه نریزیم یکم حواسمون رو جمع کنيم که امام زمان هر هفته کارنامه اعمال ما رو چک می کنه از دست خودم ناراحتم که اعمالم اصلا در شان یک منتظر نیست کمکم کن کاش می شد منم به دردت میخوردم...کاش منم تو رکابت بپذیری...هر چند دور....هر چند دیر... آقا منو به حرم سبزت بپذير ما باید زمینه ساز ظهور ارباب شویم یا صاحب الزمان ادرکنی یا صاحب الزمان اغثنی                    خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی 
وقتي واسه مراسم خاكسپاري يا واسه تسليت قرار جايي برين ارايش نكنين و لباس روشن نپوشين،شما رفتين واسه ...

واقعا گل گفتی یکی میشناسم لاک میزنه ارایش میکنه بعد اشکشم درمیاد یه وضعیه خدایش مگه مجبوری

برای رفع مشکلاتم یه صلوات بفرستن

بی فرهنگی یعنی در یخچال کسی رو بی اجازه باز کردن.

یعنی بدون اجازه وارد اتاق کسی شدن.

و در کشو لباس رو باز کردن.

بی فرهنگی یعنی طوری تعارف کنه که مهمون معذب بشه مثلا بگه می خوری .. اگه می خوری برات بیارم. یا انقدر میوه توی ظرف بچینه که جا نباشه پوست بکنی.

از زبون بچه حرف کشیدن. و سوال های تکراری پرسیدن. 

حقارت درونیش رو به خاطر برخورد کسی روی بچش خالی کردن.

توی جمع نگاه کسی کردن و برای این که سلام نکنه روش رو برگردوندن.

ایراد گرفتن تیکه انداختن.

به خاطر جلب توجه کردن کسی رو کوچک کردن.

تو مهمونی بچه رو رها کردن.

حاضر نیست از خودش چیزی مایع بزاره ولی روی مال دیگری حساب باز کردن.

.

.

.