2777
2789
عنوان

بچه ها شما اگه ۱۳۰میلیون پول داشتین چه برنامه ای میریختین براش؟

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 35 پست

خونه میخریدم. یا اگ خونه داشتم. ماشین. اگه هر دو رو داشتم. یه ملک به عنوان سرمایه گذاری. چون پول توی بانک اصلا ارزش نداره دیگه.

دخترم بدنیا اومد. برا سلامتی فرشته کوچولوم یه صلوات بفرستید. ممنون.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی دوست داشتم این پول و مازاد داشتم الان و کمک میکردم به اونهایی که باید بکنم برا خودم چیزی نمیخواستم 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
من میخوام باهاش خونه رهن کنم...یه ماشین بخرم با یه زمین تو شمال بنظرتون خوبه؟
خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰

سی میلیونشو ورمیداشتم ۱۰۰شو میدادم همسر خونه بخره🙄

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

خونپونو تکمیل میکردم و هروسیله ای میخاسم واسه خونم میخریدم بعد یه ماشین میخریدم

قبلا یه حاجت داشتم خداروشکر با دعای شما دوستان بهش رسیدم...الان یه حاجت دارم میخوام اگه خدا صلاح میدونه بهم یکی دوتا دختر سالم و صالح بهم بده(بقول مامانم سالم و صالح هم بمونن)😍🤗 برای رسیدن ب حاجتم صلوات میفرستی؟ان شاالله خدا حاجت دلت رو برآورده کنه

یچیزیش رو میدادم جراحی زیبایی و دندونمو درست میکردم بقیه ش رو هم میدادم وسایل خونه رو عوض میکردم

میگویند شیشه ها احساس ندارند،اما وقتی روی بخار شیشه نوشتم دوستت دارم ،آرام آرام گریست!             یه بار دیگه نوشتم دوستت ندارم ،بازم گریست! 😐       یه بار دیگه نوشتم سلام،خوبی شیشه؟بازم گریست!       فکر کنم افسردگی داره بیچاره😂😂😂
واقعا؟ آخه اونجا خیلی ملکشون گرونه😞

کجا دقیقا؟عزیز دلم شمال مناطق مختلف شهرای مختلف قیمتاش خیلی باهم فرق داره.گرون داره ارزون داره.بعد با ۱۳۰ تومن هم میشه زمین جای خوبم خرید.به متراژش هم ربط داره.کلی نیست که.ولی به نظرم هرجا بشه آدم زمین بخره تو شمال به خصوص که تهران داره به حد اشباع میرسه زمین تو شمال میشه طلا تو آینده.برای سرمایه گذاری بلند مدت خیلی خوبه

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️