2777
2789
عنوان

دزد تو بی آر تی

255 بازدید | 23 پست

چهارشنبه هفته پیش داشتم میرفتم دکتر  تو بی آرتی ی دختر جوون گوشیم رو دزدید 

حالم اصلا خوب نیست

خدا ازت نگذره 

دیدم دختر پشت سریم یهو باعجله پیاده شد طوری که داشت میوفتاد دو تا ایستگاه بعد که پیاده شدم دیدم بله گوشیم رد زده

مسخرم نکنید ولی انگار ی تیکه از قلبم رو برد 

پنج سال داشتمش 

الانم با سیم کارتم رو تو گوشی قدیمی خواهرم انداختم

برای سلامتی دوقلوهام دعا کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گرند پریم بود  ولی اندازه اپل دوسش داشتم برام پر از خاطره بود

فادي سرت عزيزم

ضرر به جونت نرسه

و آوايي هست...كه كلمات را به كار نميگيرد...گوش بسپار (باردار نيستم،تذكر تاريخ امتحانمه كه هي ببينمش كمتر تو ني ني سايت بچرخم😑)

منم گوشیم خیلی عزیزه برام همیشه تو دستم میگیرمش

تدریس زبان آلمانی با قیمت مناسب انجام میدم... واژه ی ترشیده مال دورانیه که زنها هنری بجز شوهر کردن نداشتن. برای زن توانمند امروزی، ازدواج صرفایک گزینه است، نه تنها هدف زندگی...

من چهارسال پیش تو بی ارتی  کیفم رو زدن  وقتی رسیدم پایانه  خواستم  واحد بعدی رو سوارشم  دیدم کیف پولم نیست سر کیفم  بازه   تازه من چادری هستم نمیدونم چطور از زیر چادر دزدیدن   خدا واسه هیچکی نیاره   مونده بودم  وسط خیابون پول برگشت به خونه رو نداشتم  

ناچارا  رو انداختم  به یه خانومی و ازش پول گرفتم   وای که چقدر  سختم بود  چقدر گریه کردم   

بی زحمت برای حاجت دلم صلوات مهمونم کنید