2777
2789
عنوان

خانومای باردار بیاین کمک خواهشن

209 بازدید | 27 پست

سلام خانوما من هفته ی ۶ بارداریم تا دیشب سینه درد داشتم 

حساس بودن امروز صب دوقطره لک قهوه ای کم رنگ که بیشتر به زرد مایل بود دیدم یکمم کمرم درد گرفت دراز کشیدم تا 

عصر بهتر شدم الان باز یکم شکمم درد گرفته خیلی نگران شدم 

دکتر فردا برام ازمایش نوشته که باید انجام بدم تا فردا از استرس خوابم نمیبره خیلی میترسم بنظرتون نگران کنندس یا نه طبیعیه؟

جای بعضی از ادما در زندگی      پر نمی شود       زخم میشود       و تا ابد می ماند                      مثل جای خالی مادر💔

الان هر چی به سینه هام دست میزنم دردش خیلی خفیفه چرااا علایمم قط شده😣

جای بعضی از ادما در زندگی      پر نمی شود       زخم میشود       و تا ابد می ماند                      مثل جای خالی مادر💔
الان هر چی به سینه هام دست میزنم دردش خیلی خفیفه چرااا علایمم قط شده😣

واسه منم خفیف

ی موقه انقد دردمیاد انگار ترکش خوردم 

ی نوقه هم فقط نوکش درد داره

باتموم قدرتم پای بچه هام وامیستم و زندگیشون میسازم ❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه منم خفیف ی موقه انقد دردمیاد انگار ترکش خوردم  ی نوقه هم فقط نوکش درد داره

دیشب خوشحال بودم ک علایم دارم ولی از ظهر نگران شدم یهو چی شده 

از همه بدتر زندادشم زنگ زد میگه فردا میایم خونتون بیشتر استرس گرفتم هنوز به خانوادم نگفتم که باردارم اینو کجای دلم بزارم 

دیشب خوشحال بودم ک علایم دارم ولی از ظهر نگران شدم یهو چی شده 

نوک سینه درد نداری 

علایم هروی نیس برامنم ی روز کلا قط میشه 

ی روز زیاده 

از همه بدتر زندادشم زنگ زد میگه فردا میایم خونتون بیشتر استرس گرفتم هنوز به خانوادم نگفتم که باردارم ...

میگفتی خونه نیستم کار دارم 

ی پیام بده بکو کارپیش اومده میرم خونه مادرشوهرم 

نوک سینه ام درد داره ولی دیشب دردش خیلی شدید بود

ممکنه خدای نکرده سقط شده باشه😢

نوک سینه ام درد داره ولی دیشب دردش خیلی شدید بود ممکنه خدای نکرده سقط شده باشه😢

عزیزم قرار نیس که هر روز درد داشته  باشی،،بیخودی استرس داری نگران نباش ،،من که کلا هیچوقت سینه درد نداشتم

خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪

[QUOTE=71805582]میگفتی خونه نیستم کار دارم  ی پیام بده بکو کارپیش 

فردا میخام برم دکتر بعدشم باید برم ازمایشگاه 

تو عمل انجام شده قرار گرفتم نمیدونستم چی بگم 

خانواده شوهرم خیلی ازم دورن نمیشد بگم

نوک سینه ام درد داره ولی دیشب دردش خیلی شدید بود ممکنه خدای نکرده سقط شده باشه😢

ب زنداداشت بگو نیستم الان وقت مهمون داریت نیست 

با ی لک قهوه ای بچه سقط نمیشه 

منم سینه درد داشتم اما ی روزایی خوب میشد 

ازمایش ک دادی لک دیدنو ب دکترت بگو بهت شیاف میده