2777
2789
عنوان

خوردن تنقلات در بارداری🍕🍟

| مشاهده متن کامل بحث + 1411 بازدید | 20 پست
آره بخدا. چرا من اینطوری شدم.پیتزا رو چکارش کنم😢😢😢

😁😁😁درکت میکنم با دل و جونم😂😂😂

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه نخور. دزدکی میخورم شوهرم ببینه دعوام میکنه.حتی آشغالاشم گم و گور میکنم نیبینه😁😁😁

من باردار نیستم🤣🤣🤣🤣😃😃😃😃😃

فقط الله سبحانه و تعالی رو صدا بزنیم ،،یا الله ادرکنی ،،یا الله مددی ،،بنده های خوب خداوند هم فقط الله رو صدا میزدن 🙂
چهار مغز هم هر روز میخورم.باید کلا تنقلات نخرم.چون یه بسته جلو چشمم باشه تا دونه آخرش تموم نکنم آروم ...

نخر پس خیلی بد برای هوش و رشد و اینده بچه

رابطه ایجادکن ولی واردرابطه کسی نشو حیوانات هم به جفت یکدیگر کاری ندارند
چیپس خونگی هم همونقدر ضرر داره؟

نه فقط کالری داره باید حواست باشه وزنت خیلی نره بالا

خونگی روغنش سالمه ولی دقت کنی تو مغازه ها هم که سیب زمینی سرخ میکنن شعله رو زیاد میکنن که سریعتر درست بشه و روغن دود میکنه گاهی. اون روغن سوخته و دور ریختنیه. روغن رو حداکثر بعد از یک ساعت جوشیدن باید تعویض کرد. خونه درست کنی مسائل سلامتی و بهداشتی رو رعایت میکنی.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد