2777
2789
عنوان

دکتره زنان... یا یک انسان بی شخصیت

| مشاهده متن کامل بحث + 10776 بازدید | 77 پست

اگه همونجا بش میگفتی درست صحبت کن میفهمید چون پزشکه حق نداره با مریض هرجور میخواد حرف بزنه

دکتری که شعور و اخلاق نداره من چشمم اب نمیخوره که دوا درمون کردن هم ازش بر بیاد

تویی دریا منم ماهی، چنان دارم که میخواهی
درسته رفتارش خیلی بد بوده؛ وقتی روزی با هزارتا زن سر و کله بزنن اعصابشون از این بهتر نمیمونه.

اصلا بهش حق نده گلم

چون من حرف و رفتار بدی انجام ندادم مه این عکس العملش باشه. هرگز بهش حق نمیدم

آسایش دو گیتی تفسیر این دو حرف است...1_ به تو چه...2_ به من چه...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دکترم خیلی اقای بد اخلاقی بودهیچ وقت یادم نمیره برای غربالگری اولم مشکوک بودمن نگران بودم ازش پرسیدم جوابش چیه جوری باهام برخوردکردگریه کردم  اصلا جوابمو نمیدادتحویل نمیگرفت مثل این طلبکارا منم یکم خیالم راحت شد دیگه پیشش نرفتم  دکترموعوض کردم

درسته رفتارش خیلی بد بوده؛ وقتی روزی با هزارتا زن سر و کله بزنن اعصابشون از این بهتر نمیمونه.

خب اگه برای هر بیمار نیم ساعت اونم تنها وقت بذارن، مجبور نیستم با روزی هزار نفر سر و کله بزنن

منتها پول لامصب نمیذاره دیگه

چه خبرتونه؟ چه خبرررتوونه؟    

وای منم همچین دکتر بی فرهنگی دیدم.

البته فقط یک بار و دیگه نرفتم.

بعد رفتم یه پیش یه خانم دکتر مهربون که خیلی هم علمش بالا بود.حتی شماره موبایل هم بهم داده بود و تو روزای تعطیل هم اگه مشکل داشتم بهش زنگ میزدم.خدا خیرش بده الهی.

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️

بجاش دکتر سوسن ضیایی انقد مهربونه انقد باشخصیت یعنی اولش که میری سلام و احوال میکنه بعدش که میخواهی بری از اتاقش بیرون خداحافظی و لبخند می زنه تنهام تو اتاقشی وای پانکچر داشتم پیشش انقدر پاهامو ماساژ میداد حرف میزد که استرس نداشته باشم لبخند میزد چون خیلی استرسی هستم

لطفا لایک نکنید ، لایک نکنیددددد آفرین لایک نکنید🙃

ناراحت نباش

ما هم تو شهرمون کم نداریم

یه متخصص که پیشش میرفتم

چهارتا چهارتا مریض میبرد تو اتاق بعد همه میشستن نگاه میکردن دهنت که بگی مشکلت چیه

خودشم خشک و جدی

دکترمو عوض کردم از ماه سوم حاملگی رفتم پیش یکی که خیلی مشهوره اما عنق و بداخلاق 

دهنش وا نمیشه حرف حرف بزنه

منشیش که دیگه مریضا رو کن فیکون میکنه با اخلاق گندش

واقعا ادم میمونه چی بگه

ولی یه متخصص دیگه که اواخر حاملگی پیشش رفتم واقعا عالی بود برخوردش

ماما ها هم همینطورنوتازه یعدشم میرت خونه از مریضاشون میگن و میخندن.دیدم که میگم

یکی از بدترین رفتارای دکتراس. اینقد بدم میاد توی جمعهای خانوادگی از بیمارا حرف میزنن و میخندن. داریم توی فامیل متاسفانه

آسایش دو گیتی تفسیر این دو حرف است...1_ به تو چه...2_ به من چه...

واقعا اینجاست که میگن تحصیلات شعور نمیاره. 

منم یه بار رفتم دندونپزشکی یه اقای جوونی بود که دستیار خانم داشت خیلی راحت به دستیارش توهین میکرد ، میگفت خاک تو سرت و ازین حرفا. .... واقعا من موندم به کی باید اعتماد کرد ؟

یه بارم رفتم بیمارستان امام حسین تهران ، یه هفته مونده بود به زایمانم رفتم پیش متخصص همینجوری که داشت ازم سوال میپرسید و اطلاعات میگرفت دو تا همکاراش اومدن دیگه اصلا انگار من اونجا نبودم دیگه بیخیال من شد و با دوستاش خاطره تعریف میکردن.  چهل دقیقه اینا طول کشید تا به من یه وقت سزارین بده.  منم دیگه به بیمارستان امام حسین پا نزاشتم. 

واقعاااا مملکت گندش در اومده.  نگران آینده بچه هامم.  

خدا لعنت کنه همه مسئولین بی وجدان رو. .....

این پزشکای زنان خیلی بد شدن جدیدا.

من یه دکتری داشتم خیلی عالی و معروف بود، خوش اخلاق مهربون وقت میزاشت واسه مریضش،یکی یکی و باحوصله معاینه میکرد.

هیچی دیگه دو سه سال گذشت اصن یه چیز دیگه شد،

مطبش که کلا از ظهر باید بری تا شب بشینی، 

بعد چهار تا چهار تاصدا میزنن پشت در واستی ،دو تا دو تا هم میفرسته داخل،

بعد جالبه دیگه همه کارای بیماراشو خودش انجام نمیده، من رفته بودم واسه معاینه آماده شدم دیدم منشیش همون دستیارش اومد و کارا رو انجام داد و اون فقط اومد نگاه کرد گفت خوبه و رفت😒😒😒

اصن یه وضی...

انقدم همه چی هول هولکی شد چنتا از سوالامو یادم رفت بپرسم.

45 تومنم ویزیتشه تازه.

دیگه کلا نرفتم پیشش با اینکه دکتر خوبیه

میدونی اگر شنونده غیبت باشیم هفتاد برابر غیبت کننده گناه کردیم؟!! آره وحشتناکه!! دلیل بیشتر بودن گناه شنونده اینه که به غیبت کننده این جرات رو میده که بازم کارشو تکرار کنه. بیا از همین الان تلاش کنیم اجازه ندیم جایی که حضور داریم این گناه بزرگ اتفاق بیفته.  اولین قدم در برابر غیبت اینه که اصلا اجازه ندیم غیبت صورت بگیره، دوم اینکه اگر اتفاق افتاد ردّ غیبت کنیم،  یعنی از کسی که غیبتش شده دفاع کنیم. حدیث از پیامبر (ص) هست که گفتند کسی که بر برادر مسلمانش منت بگذارد و در برابر غیبتی که از او در مجلسی شنیده دفاع کند خداوند هزار در از شر و بدی را از او در دنیا و آخرت باز می گرداند و اگر دفاع نکند در حالی که قادر بر دفاع است هفتاد برابر گناه غیبت کننده بر او است. حالا سوال پیش میاد که چجوری دفاع کنیم؟ اگر از ویژگیهای ظاهری اون شخص غیبت شد که مثلا چهره ش فلانه ، بگیم اینا که عیب نیست ،عیب اینه که انسان از انسانیت به دور باشه یا گرفتار گناه باشه. اگه از خصوصیات اخلاقی اون شخص غیبت شد که مثلا حسوده یا خسیسه، اینجا سعی کنیم این ویژگی اون شخص رو توجیه کنیم و مثلا بگیم  اینطور نبوده و شاید منظورش این نبوده و صحبتایی مثل این رو بگیم و اگر اون خصیصه قابل توجیه نبود بگیم به هر حال هر آدمی گرفتار خطا میشه، کیه که خطا نداشته باشه ! یا این احتمال رو مطرح کنیم شاید به طور غیرعمد اون رفتار نادرست ازش سر زده. و اگر دفاع مقدور نبود بحث رو عوض کنیم و یا محل و مجلس غیبت رو ترک کنیم، و اگر ترک محل مقدور نبود باید به شکلی مثل بی اعتنایی یا تغییر رفتار نسبت به غیبت کننده نارضایتی خودمون رو نسبت به این عمل نشون بدیم. امام علی (ع) در این زمینه میفرمایند؛ پایینترین حد نهی از منکر و انکار عمل اهل گناه این است که با چهره ای در هم کشیده و ناراضی از عمل آنها با آنها برخورد کرد. و در آخر برای کسی که غیبتشو شنیدیم صلوات بفرستیم یا آیةالکرسی بخونیم یا واسش دعا و استغفار بگیم یا به نیابتش صدقه بدیم...اینجوری حداقل سعی خودمون رو کردیم قدم خیری برای اون شخص برداریم و در حد توان برای گناهی که ناخواسته درگیرش شدیم کاری رو به عنوان جبران انجام داده باشیم...
یکی از بدترین رفتارای دکتراس. اینقد بدم میاد توی جمعهای خانوادگی از بیمارا حرف میزنن و میخندن. داریم ...

یله ماهم داریم.ینده خدایی از زایمان مریضش و لحظه ای که داشته بچه دنیا اومد تعریف میکرد توی جمع...

و میخندید.واقعا متاسفم .